Simos805 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά έχω στο iPhone την εφαρμογή tune radio αλλά δεν εχει έναν σταθμό που θέλω. Υπάρχει άλλος τρόπος να τον ακούω από το iPhone?? Sent from my iPhone using Insomnia
orlox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ποιον σταθμο θες; αν δεν εχει web radio ο συγκεκριμενος μαλλον πηρες λαθος smartphone Μπορεις να δεις εδω περισσοτερες λεπτομεριες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229388&page=4 Η να παρεις ακουστικα με FM
Simos805 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Easy 97.2 θέλω. Εε καλά δεν το πήρα το iphone για το ράδιο απλά θέλω να έχω και αυτόν τον σταθμό διότι βάζει ωραία τραγούδια. Sent from my iPhone using Insomnia
nickos vl. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πληκτρολογησε στο search ant 1Radio και δες αν παιζει!!!
Simos805 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μα δεν ειναι ο ant1 τον εχει αλλα αυτον τον σταθμο που λενε easy Sent from my iPhone using Insomnia
nickos vl. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ο ant1 radio μετονομάστηκε σε easy radio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα