Προς το περιεχόμενο

HD video σε DVD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάποια μικρά hd βίντεο (5 λεπτά περίπου το καθένα) και ήθελα να ροτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να γράψει το βίντεο σε dvd χωρίς να χαλάσει πολύ η ποιότητα. Θέλω σε κάθε dvd να βάλω το πολύ 3 βίντεο. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν απαιτεί bluray player για την αναπαραγωγή. Αυτό θέλω να πετύχω. Hd βίντεο σε dvd μέσο.

Τα βίντεο είναι από canon xa10 και σε μορφή mts (1440x1080 25fps)

Σας ευχαρίστώ

Δημοσ.

Καλημέρα.

Το δωρεάν tsMuxeR έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει από ένα συμβατό αρχείο video, δομή φακέλων BDMV/BDAV, την οποία μπορείς μετά να κάψεις σε δισκάκι DVD με το επίσης δωρεάν ImgBurn.

http://adubvideo.net/how-to/burn-avchds-blurays-imgburn

Δημοσ.

Δυστυχως ομως το tsmuxer εχει ενα θεμα με το aspect ratio.Μετατρεπει τα παντα σε 16:9 οποτε αν υπαρχει ενα βιντεο που ειναι σινεμασκοπ πχ 1920x800 θα το στρετσαρει σε 1920x1080 με αποτελεσμα να παραμορφωνει.Σε αυτες τις περιπτωσεις εγω χρησιμοποιω το επισης δωρεαν multiAVCHD 4.1 το οποιο ομως ειναι αρκετα πιο πολυπλοκο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας! :-D

Θα δοκιμάσω και τα 2 και αν υπάρχει κάποια ερώτηση θα την ποστάρω εδώ.

Μπορεί κάποιο από αυτά τα δύο να δημιουργήσει και μενού;

Δημοσ.

Απ ότι φαίνεται μόνο το multiAVCHD 4.1 μπορεί να δημιουργήσει μενού.

Στο tsMuxeR έχω ένα προβληματάκι. Πώς μπορώ να βάλω 2 ή παραπάνω ξεχωριστά αρχεία video στους φακέλους αυτούς που δημιουργεί. Γιατί όταν προσθέτω δεύτερο video στο tsMuxeR μου βγάζει μόνο ένα video στους τελικούς φακέλους. Μήπως θέλει με διαφορετική διαδικασία;

Δημοσ.

Θα το ψάξω λίγο ακόμα. Άλλα απ ότι καταλάβα, έτσι όπως λειτουργεί το πρόγραμμα μάλλον δύσκολο για 2ο αρχείο. Θα προσπαθήσω να μάθω το multiAVCHD 4.1. Για να μπρορώ να προσθέτω και μενού.
Η κάμερα είναι όντως πάρα πολύ καλή. Είναι καινούρια και ακόμη προσπαθώ να την μάθω. Πιστέυω πως σε λίγο καιρό θα μπορώ να βγάλω ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από 'τι τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...