Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά,

ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον προγραμματισμό. Αν κάποιος θέλει να δημιουργήσει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει DDOS επιθέσεις η παρόμοια πράγματα σε ποια γλώσσα θα πάει? Επίσης αν κάποιος θέλει να δημιουργήσει ένα απλό GUI σε linux σύστημα αλλά χωρίς το κλασικό πλαίσιο γύρω γύρω τι θα προτιμήσει? Ας πούμε ότι θέλει να κάνει κατι σαν το conky αν το ξέρετε στα Linux συστήματα.

σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά,

...

Επίσης αν κάποιος θέλει να δημιουργήσει ένα απλό GUI σε linux σύστημα αλλά χωρίς το κλασικό πλαίσιο γύρω γύρω τι θα προτιμήσει? Ας πούμε ότι θέλει να κάνει κατι σαν το conky αν το ξέρετε στα Linux συστήματα.

σας ευχαριστώ!

Από ότι διαβάζω στη σελίδα του Conky, χρησιμοποιεί την Cairo 2D library, την οποία δεν θα την χαρακτήριζα απλή, είναι η ίδια βιβλιοθήκη που χρησιμοποιεί και το GTK+. Και τα 2 είναι γραμμένα σε C, αλλά παρέχουν bindings και για άλλες γλώσσες. Το Conky βλέπω είναι γραμμένο κυρίως σε C με λίγη... γαρνιτούρα από C++, ενώ επιτρέπει extensions γραμμένα σε Lua.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά, ίσως είναι καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι πιο περιορισμένο αλλά λιγότερο πολύπλοκο, όπως π.χ. την ncurses: home, wikipedia.

Δημοσ.

Έχω ασχοληθεί με C αρκετά αλλά σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο ένα απλό GUI. Όταν λέω GUI δεν αναφέρομαι στην διεπαφή με τον χρήστη έχοντας οπωςδήποτε κάποιο μενου. Απλά κάποιο παραθυράκι με πληροφορίες. GUI έχω φτιάξει σε java αλλά δεν είναι αυτό που θέλω γτ το περίγραμμα είναι των windows,

Δημοσ.

Όσον αφορά DDOS επίθεση, φίλε δεν θα σε βοηθήσω γιατί δεν βλέπω τον σχετικό λόγο. Μιας και δεν έχεις ιδέα. 

Αν θες να φας ένα κομμάτι ψωμί αύριο, μάθε WPF και είτε VB.NET ή C#.NET. 

Αν θες να ασχοληθείς με προγραμματισμό μόνο ως χομπίστας, μάθε QT (μιας και έχει καλή χρήση σε Win, Android, κλπ)

Δημοσ.

Έχω ασχοληθεί με C αρκετά αλλά σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο ένα απλό GUI. Όταν λέω GUI δεν αναφέρομαι στην διεπαφή με τον χρήστη έχοντας οπωςδήποτε κάποιο μενου. Απλά κάποιο παραθυράκι με πληροφορίες. GUI έχω φτιάξει σε java αλλά δεν είναι αυτό που θέλω γτ το περίγραμμα είναι των windows,

Σε java μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μέθοδο "setUndecorated(true);" του JFrame για να βγάλεις το πλαίσιο.

Αυτό είναι για τον τίτλο μόνο.

http://www.java2s.com/Tutorial/Java/0240__Swing/CreatingaBorderlessWindow.htm

Δημοσ.

Καλησπέρα Apoll σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το ddos το είπα σαν παράδειγμα μιας και οι περισσότεροι το ψιλοξέρουμε. Δεν ζήτησα να μου πείτε πως να το κάνω(υλοποίηση) η κάτι τέτοιο αλλά προγράμματα που να κάνουν παρόμοια δουλειά πως δημιουργούνται απο την πλευρά του GUI. Ο λόγος που ψάχνεις είναι γιατί θέλω να μάθω και προφανώς μπορείς να μην πείς τίποτα ακόμη κι αν ξέρεις, np from me :) ...αν είχα ιδεά για το GUI δεν θα ρώταγα :P απλά έχω υλοποιήσει κάποια πράγματα δουλεύουν και θέλω κάποιο gui να τα συνδέσω όλα. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου.

Σε ευχαριστώ για το Info. Θα το δοκιμάσω αμέσως :)

Σε java μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μέθοδο "setUndecorated(true);" του JFrame για να βγάλεις το πλαίσιο.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι έχεις στο μυαλό σου όταν λες GUI. Αυτά που χρησιμοποιούνται είναι λίγο-πολύ συγκεκριμένα: GTK+ σε C, QT/FLTK σε C++, Cocoa/GNUstep σε Objective C, Swing/Android σε Java και διάφορα high-level abstractions του Win32 API στα Windows με .net γλώσσες... καθώς και διάφορες ας τις πούμε μίξεις αυτών σε διάφορες γλώσσες μέσω bindings.

Σου έδωσα link για την ncurses με την οποία μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα console ui.

Αυτό που γράφεις για τα borders δεν λέει κάτι, γιατί σε όλα τα GUI έχεις την δυνατότητα να εμφανίσεις ότι θέλεις όπως θέλεις.

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, ψωμί δεν έχει μόνο το .net, αλλά και το iOS και το Android... ειδικά το Android.

Δημοσ.

Καλησπέρα Apoll σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το ddos το είπα σαν παράδειγμα μιας και οι περισσότεροι το ψιλοξέρουμε. Δεν ζήτησα να μου πείτε πως να το κάνω(υλοποίηση) η κάτι τέτοιο αλλά προγράμματα που να κάνουν παρόμοια δουλειά πως δημιουργούνται απο την πλευρά του GUI. Ο λόγος που ψάχνεις είναι γιατί θέλω να μάθω και προφανώς μπορείς να μην πείς τίποτα ακόμη κι αν ξέρεις, np from me :) ...αν είχα ιδεά για το GUI δεν θα ρώταγα :P απλά έχω υλοποιήσει κάποια πράγματα δουλεύουν και θέλω κάποιο gui να τα συνδέσω όλα. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου.

Σε ευχαριστώ για το Info. Θα το δοκιμάσω αμέσως :)

Δεν ξέρεις τί θέλεις. 

Για DDOS επίθεση θες κάποια, multithread service και όχι κάποια εφαρμογή με GUI. 

Δημοσ.

Το statement σου είναι σωστό. Αλλά αναφέρεσαι σε DDOS επίθεση και μόνο δλδ αν σου έλεγα πως θέλω να κάνω ένα πρόγραμμα που θα βρίσκει την external IP μου και θα την εμφανίζει(φυσικά όχι στην κονσόλα), τι θα μου έλεγες? Τι εργαλεία θα χρησιμοποιούσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...