Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Σκοπεύω να αγοράσω ένα Macbook Pro 15αρι αλλά λόγων οικονομικών θέλω να το αγοράσω με δόσεις. Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω την φθηνότερη επιλογή για αγορά με δόσεις?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχεις και πολλές επιλογές,

Από εξωτερικό πχ amazon κλπ κλπ δέν νομίζω να μπορείς.Βέβαια δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.

Όπως και να χει μάλλον για Ελλάδα πας οπότε μιάς και οι τιμές είναι στάνταρ σε όλα τα καταστήματα τουλάχιστον βρές κάποιο μαγαζί που θα σου δίνει άτοκες.

Πάντως ρίξε μία ματιά και στο κυπριακό mac.eu για δόσεις.

Δημοσ.

Το έχω κάνει για Μacbook pro 2010 build to order + accesories..και το έχω ψάξει πολύ..

1ον Πας Multirama όπου η τιμές είναι ίδιες με την isquare, document κλπ. Έχεις δυνατοτητα build to order + όποιο accesories θέλεις, ποντίκια, πληκτρολόγια, τσάντες  κλπ

2ον Στο  κάθε κατάστημα Multirama ο υπεύθυνος κάνει κουμάντο..Δηλαδή το πόσες δώσεις θα σου βγάλει εξαρτάται από τον ίδιο. Οπότε ψάχνεις απ' ευθείας και μιλάς με τον υπεύθυνο..Εμενα μου έβγαλε 24 άτοκες δόσεις που μαζι με τα περιφεριακά είχα φτάσει τα 3100€ περίπου όπου μου έβγαινε γύρω στα 130€ το μήνα η δόση..

3ον  Δεν αγοράζεις καμιά εγγυγηση multirama που σου πλασάρει..Διοτι όσο και καλη θα σου ακουστεί όταν τη χρειαστείς δεν θα δουλέψει. Γιατί;; Γιατι αγοράζεις Mac και όλα στο ίδιο service πάνε δεν είναι sony vaio ή dell ή άλλο  που ακολουθουν άλλη πολιτική αντικατάστασης και service. Μενεις με την εγγυση που σου παρέχεται απο την Apple και μετα απο 1 χρόο βάζεις apple care..

4oν Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι η αναμονή....Διότι: Τα build to order που δεν υπάρχουν stock θα πρέπει να παραγγείλει αυτός απο την  isquare.. Η isquare εφόσον φέρει τα κομμάτια πρώτα θα καλύψει την ανάγκη των δικών της άμεσων πελατών και μετά των αμέσων επόμενων reseller document, system graph κλπ. και τελευταίους multirama κοτσοβολους και τέτοια.. Οπότε υπάρχει η περίπτωση να αργησει να σου έρθει..

Σημείωση: Το υπόλοιπο της κάρτας σου αρκεί να καλύπτει της 2 ή 3 (δεν θυμάμαι ακριβώς) πρώτες δόσεις ώστε να γίνει η αγορά..Δεν είναι ανάγκη να έχει ολο το υπόλοιπο μέσα...

Αυτή ήταν η προσωπική μου εμπειρία, ελπίζω να βοήθησα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...