Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία.
Εχω μια ερώτηση που αφορά hardware καταστάσεις!
Εχω σχετικα καινουριο υπολογιστή ( έχει καινούριο τροφοδοτικο,καινούρια motherboard,και καινουριο σκληρο δισκο καθώς και κουτι) έχοντας αφήσει λανθασμενα την παλια καρτα γραφικων , τον CPU και τις μνήμες RAM.
To pc το χρησιμοποιώ κυρίως για gaming,οποτε ειμαι σε ενα δίλλημα.
Συμφερει να αλλαξω καρτα γραφικων, η μνημες RAM???
Mε μια γρήγορη σημείωση, έχω την Νvidia Geforce 6600 GT (παλια γενιά υποθέτω), 600 W τροφοδοσια,και 2 GB (1+1) RAM και ο επεξεργαστης ειναι AMD athlon δυπυρηνος (σχετικα παλιος ομως). H motherboard ειναι οπως ειπα σχετικα καινουρια (Asrock) δεν θυμαμαι  ακριβως ποια, ο υπολογιστης για τον οποιο ομιλω δεν ειναι προσβασιμος αυτη τη στιγμή,αλλα ούτως η αλλώς πιστεύω ειναι πιο ''γενικη'' η ερώτηση μου.οσο αναφορα το budget εξαρταται απο το τι συνισταται κυριως να αλλαξω στον υπολογιστη.
ευχαριστω εκ των προτέρων και καλως ηρθα στο forum! :)

Δημοσ.

Ποιά είναι η οθόνη σου?

Τα πάντα αλλαγή θέλουν αλλά αν πρέπει να αλλάξεις κάτι μόνο, αυτό είναι η κάρτα γραφικών. Γράψε αναλυτικά τι έχεις για να πούμε πιο συγκεκριμένα.

Δημοσ.

η οθονη ειναι η LG L19535 19''
οποτε δεν παιζει να δωσω καπου προτεραιοτητα, ωστε να ειμαι καλλυμενος? Να σημειωσω οτι δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα στο gaming,το fps για παραδειγμα ισως πεφτει μερικες φορες στο 40 (Mε max το 60) ,ή οτι αν εχω καποιο browser ανοιχτο παραλληλα με το παιχνιδι,να κολλαει λιγο.. Ξεχασα να το αναφερω παραπανω.. Δεν ειναι οτι δεν μπορω να παιξω καθολου. για αυτο ανεφερα και την περιπτωση της αλλαγης RAM..

Δημοσ.

εδωσα και την οθονη..
Δυστυχως θα πρεπει να περιμενω μεχρι τη Δευτερα που θα παω στο αλλο σπιτι που εχει τον υπολογιστη μου ωστε να δωσω αναλυτικα τα παντα :P
Απλα για αρχη ηθελα μια γενικη ιδεα ,και αμα ''αξιζε'' να αλλαξω μονο RAM,δεδομενου του οτι δεν εχω και ιδιαιτερο προβλημα .
Ευχαριστω για τις απαντησεις προς το παρων  :)

Δημοσ.

Είναι ακριβή η ddr2 πλέον και αν η μητρική σου έχει μόνο δυο slots δεν θα μπορείς να αξιοποιήσεις αυτά που ήδη έχεις.

Δημοσ.

Μου φαινεται πως εχει 4 υποδοχες RAM..
Κοιταξα λιγο γυρω για RAM και παρατηρησα οτι γυρω στα 50-60 Ε μπορω να παρω 2 των 2GB.. απλα ηθελα να μαθω κιολας αν εχει σημασια που ο επεξεργαστης μου ειναι σχετικα παλιος,για αλλαγη RAM.θα ξαναποσταρω παντως για ολικη περιγραφη.

Δημοσ.

Aν τον είχες πάρει μαζί με την 6600gt, τότε πρέπει να είναι απο τους πρώτους athlon με δυο πυρήνες. Τουτέστιν..αλλαγή

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...