Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: inc. WALL OF TEXT!

Δεν πέρασαν 24 ώρες που αγόρασα το Xperia T της Sony και επειδή με είχε πρήξει με το Push Notification ότι υπάρχει System Update και πρέπει να συνδέσω με PC για να το κάνει, αποφάσισα να το προχωρήσω.

Εγκαθιστώ το Sony PC Companion, συνδέω  το κινητό και αρχίζει η διαδικασία. Στο δεύτερο βήμα κατεβάζει το Update από το Internet, προχωράω στο 3o που αρχίζει το «καλό». Ξεκινάει λοιπόν η μεταφορά του Update στο κινητό, μόνο που για κάποιο άγνωστο λόγο, το USB κάνει τον ήχο της αποσύνδεσης (σε ευχαριστώ M$ και Windows 7 64bit). Τα disconnect / reconnect του USB έπεφταν βροχή. Κάτι που έχω συναντήσει και σε διαφορετικό PC κατά την αντιγραφή από External HDD ακόμη και από USB Flash Drive, άρα δεν είναι το PC μου που έχει το πρόβλημα. (και ναι, έχω απενεργοποιημένα όλα τα Power Savings στα USB…).

Με τα πολλά, μου πετάει το Error και γράφει οδηγίες: "Βγάλε το USB, Κλείσε το Κινητό, Περίμενε 5sec. Και έπειτα, κρατώντας το Lower Volume, σύνδεσε το USB ξανά". Όλα ακούγονται λογικά, μόνο που το κινητό με το που το σύνδεσα, άναψε η οθόνη δείχνοντας το κείμενο / λογότυπο SONY με άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο.

Από εκεί και πέρα δεν ανταποκρινότανε καθόλου και σε τίποτα. Τι βάλε / βγάλε το USB, τι πάτα το Power Button παρατεταμένα, ΤΙΠΟΤΑ. Στο παλιό μου κινητό δεν θα είχα θέμα, απλά θα έβγαζα την μπαταρία και θα έκλεινε, άρα θα μπορούσα να το συνδέσω για δοκιμή κρατώντας το Lower Volume… Έλα που όμως στο Xperia T δεν βγαίνει η μπαταρία.

Αρχίζω λοιπόν το Googling και σκοντάφτω στο εξής

http://talk.sonymobile.com/thread/61911

στην ουσία άλλος ένας την πάτησε όπως εγώ και η SONY του απαντάει με μεγάλη απλότητα «Unfortunately there isn't much you could do by yourself right now. I would recommend that you send in this phone to a service center for repair. Contact your local Xperia Support for more information:»

άρχισε να έρχεται το εγκεφαλικό… :shock:

Είναι δυνατών να χαλάει έτσι κάτι, τόσο εύκολα; :mad:

Συνέχισα την αναζήτηση και ευτυχώς σκοντάφτω σε έναν που μου έδωσε την λύση. Πατάς το Volume Up + Power Button για μερικά δεύτερα και Voila! Hard Reset και έτοιμο για Retry του Update (όπου και ολοκληρώθηκε). *[δεν σβήστηκε τίποτα από το κινητό μου]

Η γαμ#$@νη η Sony Support γιατί δεν του απάνταγε με το Reset Combination; Για να τρέχει για Support, μπας και του φάνε κανένα euro; Αλήτες… :X

Δημοσ.

Το φορουμ της Σονυ δεν αντιπροσωπευει την επισημη σονυ.

Αυτός που απάντησε είχε «Sony Xperia Support Team» στο Λογαριασμό του. Δηλαδή όλο αυτό το forum είναι Unofficial; Δεν είναι σαν το Google Groups που απαντάει και Google Staff;

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητη και Σταθερη Τηλεφωνια. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

να κάνω κ εγω μια ερώτηση..

εχω το xperia P και ειχε ζεσταθεί λιγάκι και άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη κ έσβησε απο τοτε προσπαθώ να το ανοίξω αλλα μου ανοίγει με μαυρη οθονη ξερετε να πως μπορω να το επαναφέρω..??? το θεμα ειναι οτι το ειχε πάθει κ ποιο παλιά αλλα το ειχα αφήσει για καμιά εβδομάδα κ μετα καταλάθος ειδα πως άνοιξε χωρίς κανενα πρόβλημα... :fear:  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...