Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το driver genius 12 δεν είναι ούτε κάν demo να το δοκιμάσεις και θέλεις κατευθείαν αγορά, χάλια σου λέω...

Δημοσ.

http://driverpacks.net/

Κατεβάζεις, τα αποσυμπιέζεις και μετά πηγαίνεις

Control Panel->System->Hardware->Device Manager->Δεξι κλίκ και update driver στην άγνωστη συσκευή και του λές να ψάξει μέσα στον εκάστοτε φάκελο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό το drive pack solution που είναι δωρεάν κάνει δουλειά? είναι καλό ή γεμάτο διαφημίσεις?

Δημοσ.

Ειναι καλο ΜΟΝΟ αν δεν μπορεις να βρεις τον επισημο driver του hardware. Και αναγκαστικα πηγαινεις σε αυτο. Λιγο επικινδυνο το driver pack solution αλλα καλο αν βρισκεσαι σε δυσκολη περιπτωση (πχ δεν εχεις προσβαση στο ιντερνετ)

Δημοσ.

Αφού βρεις τον οδηγό της κάρτας γραφικών από το site του κατασκευαστή μετά χρησιμοποιείς το

cobra driver pack

και κάνεις την δουλειά σου :X

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω ότι ο καλύτερος τρόπος για να βρεις τον πιο νέο driver είναι να το ψάξεις στην ίδια την ιστοσελίδα, είναι όμως πολύ βαρετό, αλλά όπως ανέφερε στην αρχή ο "τυπάς" μίλησε για πρόγραμμα, τα περισσότερα μεταξύ αυτών είναι και ένα που αναφέρθηκε στην αρχή από την εταιρία  SlimWare Utilities είναι μια μούφα και μισή. Δεν ξέρω για το Driver Pack Solution, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, γιατί έπιανε πολύ, αλλά τα καλύτερα προγράμματα που δεν είναι και δωρεάν είναι: Driver Genius Professional και  το Driver Magician, εγώ δεν τα χρησιμοποιώ πια, πολύ καλά προγράμματα για δοκιμή, γιατί τα είχα αυτό που λέμε "σπασμένα" και παρέμειναν για δοκιμή, μιας και δεν τα έχω πλέον εγκατεστημένα ;)

Δημοσ.

Ε αφου τοτε προκειται για προγραμμα και οχι για το ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος. τοτε driver genius και driverpack solution απο εμενα :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα σε όλους...εκανα φορματ σε ενα σταθερο και δεν μπορω να βρω με τπτ driver για τη καρτα δυκτυου που ειναι πανω στο motherboard..τι μπορω να κανω.. η motherboard einai h Soltek SL-75FRN2-RL 

Η κατάλληλη ενότητα για να βρείς και να ρωτήσεις για drivers ειναι εδώ Drivers , για αρχή δές εδώ Αναζήτηση Drivers συσκευών και έτοιμα προγράμματα  και οτι αλλο θέλεις ρώτα στην ενότητα για τους drivers

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους...εκανα φορματ σε ενα σταθερο και δεν μπορω να βρω με τπτ driver για τη καρτα δυκτυου που ειναι πανω στο motherboard..τι μπορω να κανω.. η motherboard einai h Soltek SL-75FRN2-RL 

Για δοκίμασε εδώ ή εδώ.

nForce2, ε? Καλές εποχές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...