Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειτε το καλυτερο προγραμμα για να βρισκει drivers για xp windows...

εχω αγνωστες συσκευες και θέλω να ψαξει το pc για να κατεβασει τους drivers.

αλλα χωρις ιους και διαφιμισεις....

Δημοσ.

το καλυτερο προγραμμα ειναι ο κατασκευαστης του αντιστοιχου hardware...καλυτερα να κατσεις να ψαξεις τους drivers χειροκινητα μεσα στο site το επισημο πχ για την καμερα η τον εκτυπωτη...παρα να βαλεις αυτα τα προγραμματα...τετοια προγραμματα χρησιμοποιεις σε περιπτωση που δεν μπορεις να βρεις με τιποτα τον επισημο driver και αναγκαζεσαι να χρησιμοποιησεις ενα απο αυτα...και ΠΟΤΕ δεν κανεις update τους drivers ΑΝ δεν εχουν προβλημα και λειτουργουν ενταξει..(εκτος απο τον driver της καρτας γραφικων που ειναι απτους πιο σημαντικους αυτος χρειαζεται)...τωρα αν θες γνωμη δικη μου ενα απτα "καλυτερα" ειναι το driver genius που ανεφερε ο φιλος veteranos απο πανω...αλλα δεν ειναι free..ο θειος σου το εχει σιγουρα...και ενα αλλο ειναι αυτο http://drp.su/

το συγκεκριμενο ειναι κατι 2-3gb νομιζω...και ειναι η καλυτερη λυση οταν στο pc σου δεν εχεις internet...εχει σχεδον ολους τους drivers μεσα...το ανοιγεις κανεις scan και voila...εγκαταστει οτι λειπει απο μεσα απο θεμα οδηγου...ελπιζω να βοηθησα :)

• Like 3
Δημοσ.

To Windows Update βρίσκει νεότερους drivers μόνον εφόσον στο σύστημα υπάρχουν ήδη εγκατεστημένοι παλαιότεροι.

Όσο για τα άλλα προγράμματα, θεωρούν κάθε οδηγό με μεγαλύτερο version number κατάλληλο για το σύστημα ανεξάρτητα από το αν αυτός προορίζεται ακόμη και για διαφορετικό λειτουργικό.

Ο πιο κατάλληλος τρόπος είναι πάντα η αναζήτηση των οδηγών από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή όπως ανέφερε ο KoKoPsOpSaRoS αλλά και εδώ προκύπτουν δυο προβλήματα.

1. Ο κατασκευαστής να έχει διακόψει την έκδοση νεότερων οδηγών μετά τα Windows 2000 και

2. Το να μη γνωρίζουμε σε ποια συσκευή δεν υπάρχουν εγκατεστημένοι οδηγοί στα Windows XP (Όταν ο διαχειριστής συσκευών αναφέρει "Άγνωστη συσκευή"). Αυτό μπορεί καμιά φορά να αντιμετωπισθεί με χρήση του AIDA64.

Δημοσ.

ρε παιδια στον υπολογιστη εχω κανει εγκατασταση ολους τους οδηγους που ηξερα τις συσκευες...αλλα μου βγαζει μια αγνωστη συσκευη που δεν ξερω ποια ειναι...

Δημοσ.

βρήκα το αναγνωριστικο της συσκευής αλλα δεν μπορώ να βρω τους οδηγους για τα xp...μπορειτε να βοηθήσετε????

λοιπον ειναι: PCI\VEN_1813&DEV_4000&SUBSYS_000000000&REV_02\3&61AAA01&0&58...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...