Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας φιλοι μου. Θα μπω αμεσως στο θεμα..τις τελευταιες μερες δεν τολμουσα να μπω youtube και το flash player μου εριχνε καταρρευση...μεχρι που χθες γινοταν συνεχεια και ειπα να το κανω uninstall και ξανα install..αμ δε ..Με το που πηγαινα να ξεκινησω το setup του adobe παπακια..τιποτα. Κατεβαζα το αρχειο κανονικα κ το setup δεν ξεκινουσε ποτε :mad: ..Σημερα ο mozilla αρχισε να μου μπλοκαρει μια σελιδα ως κακοβουλη που μεχρι το μεσημερι εμπαινα κανονικα και ειμαι σιγουρος πως δεν εχει προβλημα..Κατεβασα λοιπον τον chrome να δω αν εκει υπαρχει το ιδιο προβλημα..αλλα μολις το κατεβασα παλι το ιδιο. Πηγαινα να κανω setup και δεν ανοιγε καν. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Τι μπορω να κανω? Επιπλεον για καποιο λογο δεν φορτωνει τις σελιδες στον explorer ενω ειμαι σε συνδεση κανονικα..(btw συνδεση με στικακι λογο του οτι ειμαι εκτος Αθηνων) Αν καποιος εχει ιδεα τι φταιει ας βοηθησει.. :-D :ph34r:

βασικες πληροφοριες συστηματος:

fujitsu lifebook ah532

windows 8

Δημοσ.

Κατεβασε το malwarebutes και σκαναρε με αυτο το pc σου, αν σε αφησει να το εγκαταστησεις :(

Αν καποιο προγραμμα/ιος/σαβουροπροσθετο κοβει την προσβαση στη σελιδα για κατεβασμα, κανε κλικ σε αυτο εδω που ειναι direct link

http://www.malwarebytes.org/mbam/program/mbam-setup.exe

Με εσωσε προχτες που οτι κατεβαζα σε ενα pc το εκοβε το "antivirus" σαν μολυσμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...