captainrodos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γειά σας , παω να εγκαταστήσω το newpki και μου βγάζει σφάλμα E: newpki-server: subprocess installed post-installation script returned error exit status 1. Καμια λύση? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2013 από captainrodos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Σε ποια διανομη? Απο το μαμα repo ή απο καποιο τριτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 backtrack 5 r3. Και απο τερματικό και απο synaptic δοκίμασα αλλα τίποτα. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Για δωσε ενα dpkg -l | grep newpkiκαι τσεκαρε τι σου λεει στην τερμα αριστερα στηλη, πχ $ dpkg -l | grep pcmanfm ii pcmanfm 0.9.10-3 i386 extremely fast and lightweight file managerΤα "ii" τερμα αριστερα δειχνουν οτι το πακετο ειναι εγκατεστημενο κανονικα χωρις προβλημα. Αν ελεγε "rc", το πακετο θα ειχε αφαιρεθει αλλα θα ειχαν μεινει οι ρυθμισεις του κλπ συμφωνα με αυτο First column: Desired u for Unknown i for Install r for Remove p for Purge h for Hold Second column: Status n for Not Installed i for Installed c for Config-files u for Unpacked f for Failed-config h for Half-installed Third column: Err? (error?) — If in uppercase, bad errors. for (none) h for Hold r for Reinst-required x for both-problems https://lists.ubuntu.com/archives/kubuntu-users/2006-July/006993.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μου έβγαλε αυτο ii libnewpki-dev 2.0.0+rc1-5 Development files for newpki ii libnewpki2 2.0.0+rc1-5 PKI based on the OpenSSL low-level API (core library) ii newpki-client 2.0.0+rc1-4 PKI based on the OpenSSL low-level API (client package) iF newpki-server 2.0.0+rc1-11build1 PKI based on the OpenSSL low-level API (server package) Το iF τι ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Το F στην 2η "στηλη" (= σαν 2ο γραμμα δηλαδη), σημαινει "failed config". Failed-config Indicates that the package has been installed, but its configuration script failed. http://oreilly.com/openbook/debian/book/appc_03.html Δεν εχω να προτεινω κατι σαν λυση παντως, και το google δεν βοηθαει και πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ναί εψαξα και εγώ και τιποτα . . . Σε ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα