Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα νετβοοκ με windows xp, στο οποίο πριν καμιά εβδομάδα έκανα φορματ γιατί κολλούσε συνέχεια. Σήμερα όταν το άνοιξα, μου βγάζει ότι τα windows δεν ξεκίνησαν σωστά και βγάζει επιλογές για κανονική εκκίνηση, ασφαλή λειτουργία κτλ. Όποια επιλογή και να πατήσω βγάζει για ένα δευτερολέπτο μια μπλέ οθόνη (την κλασσική μπλέ οθόνη με τα error κτλ) και σβήνει. Και ξαναβγαίνει πάλι στην οθόνη με τις επιλογές για κανονική εκκίνηση κτλ.

Καμιά ιδέα κανείς; Δε θέλω να ξανακάνω φορματ γιατί δεν πρόλαβα να σώσω κάποια δεδομένα. Μπορώ να κάνω επιδιόρθωση ή κάτι τετοιο;; Όταν βάζω το cd των windows και επιλέγω επιδιόρθωση με βγάζει στη γραμμή εντολών c.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

επίσης,

μπήκα στο ΒΙΟS και εκεί που έχει diagnostic tests για hard disk k memory , έκανα ένα τεστ στον δίσκο αλλά αποτυγχάνει. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος; Σώζεται σε αυτή την περίπτωση; Μπορώ να κάνω κάτι;;

Δημοσ.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι πρώτα απ'ολα να βρεις τι πρόβλημα έχει ο δίσκος σου βάζοντας τον σε ένα άλλο Pc και τρέχοντας το hd sentinel.

Από εκεί και πέρα άλλοι σώζονται άλλοι όχι δίσκος που έχει βγάλει πρόβλημα μετά κάνει μόνο για αποθήκη (και αυτό ίσως) και όχι για λειτουργικό σύστημα.

Δημοσ.

χμμ ναι μάλλον εσωτερικό τον έχει..Μόνο την μπαταρία μπορώ να βγάλω και το καπάκι που έχει τη μνήμη. Δηλαδή καταλαβαίνεις ότι το πρόβλημα είναι στον δίσκο ε; Δεν μπορώ να κάνω κάτι με το cd αποκατάστασης των windows e?

Δημοσ.

Αφού στο λέει στο ενσωματωμένο διαγνωστικό .. απλά το hdsentinel στο προτείνω για να σου πει ακριβός τι έχει.. αλλά 99,9% o δίσκος όπως είπαμε θέλει αλλαγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...