ilias28 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 καλησπέρα, έπεσε στα χέρια μου ένα πσ3 το οποίο λέει από πίσω 120V~3.2A 60hzαν το βάλω στην πρίζα μας που έχει 220v θα παίζει ή θα κάνει κάνα μπαμ?έχω και μετασχηματιστή από 120σε220 το συνδέω κανονικά στην tv το αναγνωρίζει αλλά δείχνει μαύρη εικόνα.κάνω το γνωστό κόλπο με το συνεχόμενο πάτημα του κουμπιού αλλά ακούγονται μόνο 2 μπιπ και δεν κάνει τπτ Plz δώστε μου τα φώτα σας ή πείτε μου αν κάποιο service στην Θεσσαλονίκη που γνωρίζει να το πάω γιατί πήγα ρώτησα και δεν ξέρει κανένας στο παρακάτω λινκ θα δείτε τι λέει ακριβώς το πσ3 από πίσω http://www.ps3devwiki.com/wiki/File:CECHA01-2-896-889-01-mar07.jpg έχω διαβάσει τα πάντα στο νετ με το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά δεν βγάζω άκρη plz help me Φλκ. Κώστας
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 η τηλεοραση σου τι Hz υποστηριζει; απ οτι καταλαβα η κονσολα ειναι αμερικανικη συνεπως για να δεις πρεπει να εχεις 60Hz και ανω τηλεοραση(το PAL ειναι 50Hz αν θυμαμαι καλα)
ilias28 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 έχω 2 τηλεόρασεις μια full hd 100hz και μια παλία που δεν ξέρω πόσα hz είναιαλλά το αναγνωρίζει η tv μου το πσ αλλά δεν δείχνει εικόνα και μου είπαν ότι δεν θέλει μετασχηματιστή και ότι αν το βάλω στην πρίζα θα το παίζει κανονίνα
mtzs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αμα το βαλεις σε πριζα 220 βολτ θα το καψεις. αυτο ειναι το μονο σιγουρο. δοκιμασε να δεις αν μπορεις να το συνδεσεις με σκαρτ για αρχη O Χρησταρας εχει δικιο συμφωνα με αυτο ειναι NTSC αμερικανικη
ilias28 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 και με σκαρτ αλλά και με hdmi η tv μου το αναγνωρίζει αλλά τπτ μαύρη εικόνα
mtzs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 με σκαρτ δοκιμαζεις το reset video settings (ψαξτο εδω στα ποστς στο search) επισης δοκιμασε το σε παλιες crt τηλεορασεις αν δε παιζει με αυτο και εχεις πρασινο λαμπακι με μαυρη οθονη τοτε ειναι μπρικ
katsikoula Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ από όσο γνωρίζω (χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά) αν συνδέεται με HDMI δεν παίζει ρόλο το PAL/NTSC άρα θα έπρεπε να είχε εικόνα με HDMI...<br><br> Sent from my GT-I9100 using Insomnia
Candlemass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Sorry δεν άντεξα! Brick=χαλασμένη κονσόλα είτε software είτε hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα