gavros10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Σημερα πηρε το ματι μου αυτη την ταινια μικρου μηκους που εφτιαξε η disney και μαλιστα παει και για οσκαρ. Ολη μερα ψαχνω και βλεπω τετοια κλιπακια μονο και μονο επειδη εχω στο μυαλο μου να φτιαξω μια, οχι animated βεβαια, και περνω ιδεες απο σκηνοθετικη αποψη. Κατα καιρους εχετε βρει ταινιες μικρου μηκους που να σας εντυπωσιασαν; Να τις ποσταρετε κιολας ετσι http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aTLySbGoMX0
tool1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αν δε κανω λαθος,υπηρχε παρομοιο θεμα πιο παλια. Εγω δε θα πρωτοτυπησω
theobabis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Θα έλεγα Meshes of the afternoon 1943. Fétiche 1934 The Crimson Permanent Assurance 1983. και αν θες να πας και σε half-length τσέκαρε το Ménilmontant 1926. Αν σκεφτώ κάτι ακόμη θα σου πω.
gavros10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 θα τις δω και αυτες αλλα γιατι εχεις βαλει τοσο παλιες; καμια πιο καινουργια δεν εφτανε τις προσδοκιες σου;
theobabis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Έχω απογοητευτεί από τις καινούργιες τόσο που δεν ασχολούμαι μαζί τους για να ξέρω. Όταν τις δεις μου λες και μένα αν αξίζει κάτι καινούργιο να δω.
gavros10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 δες αυτο, σχετικα με αυτα που εστειλες ειναι ολοκαινουργιο. η εικονα μπορει να ειναι λιγο χαλια αλλα 2006 ειναι αυτο... μην το σταματησεις λογω κακης ποιοτητας
theobabis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δε με βοηθάς, οπότε υποψιάζομαι ότι ούτε και οι δικές μου προτάσεις θα σε βοηθήσουν.
the_end Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=SccfoIbkKIw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα