Προς το περιεχόμενο

Don't Starve

Greygore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δύσκολο παιχνίδι!!
όχι οτι αυτό ειναι κακό, αντιθέτως , απλά θέλει να είσαι σε καλό mood γιατι αλλιώς κινδυνεύεις να σπάσεις κανα pc :lol: :lol: :lol:

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει που ειναι δυσκολο, δεν με ενδιαφερει που ειναι μια και εξω (πεθανες? τελειωσες)

Το βασικο κακο ειναι οτι σου ζηταει να επενδυσεις σε χρονο για ενα playthrough, και τελικα σε σε ανταμείβει με βλακιες θανατους...(πχ ενω ολα πανε καλα για μερικες μερες, σκανε σκυλια απο το πουθενα και σε τρωνε)..

Δημοσ.

Touch Stone (το βρίσκεις randomly αν το ενεργοποιήσεις όταν ψοφήσεις γίνεσαι ressurect) ή το Meat Effigy πάλι σε ανασταίνει αν ψοφήσεις αλλά αυτό το χτίζεις

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δε μου τη σπάει κάτι από τα παραπάνω.Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι δε μπορείς να κάνεις το χρόνο να τρέχει πιο γρήγορα.Γιατί τα βράδια πχ να μη μπορώ να τα περάσω στο ένα τέταρτο του απαιτούμενου χρόνου όταν δεν κάνω τίποτα και απλώς περιμένω;Κακά τα ψέματα, υπάρχουν φορές που περιμένοντας θα φας πολύ πραγματικό χρόνο.Νομίζω ένα δεκάλεπτο δεν κρατάει ένα 24ωρο του παιχνιδιού;

Δημοσ.

Παλιά είχε το bed roll που κοιμόσουνα την νύχτα αλλά νομίζω το έβγαλαν γιατί ήταν waste of resources μιας και ήταν μιας χρήσης

Δημοσ.

Οταν λετε real-time τι εννοειτε; Πρεπει να υπαρχει συνδεση στο ιντερντ για να παιξεις το παιχνιδι; Παντως στα trailer βλεπω μονο ενα χαρακτηρα. Μονος σου εισαι σε ολο το χαρτη; Δε πολεμας με αλλους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιά είχε το bed roll που κοιμόσουνα την νύχτα αλλά νομίζω το έβγαλαν γιατί ήταν waste of resources μιας και ήταν μιας χρήσης

Έχει το straw roll ή κάπως έτσι και τώρα, αλλά δε λέει γιατί ναι μεν γλυτώνεις χρόνο, αλλά ξυπνάς με στομάχι τούμπανο.Και όταν δεν έχεις πολλή τροφή ή θες να κρατήσεις για τον χειμώνα δεν αξίζει, το ίδιο και η σκηνή.

Οταν λετε real-time τι εννοειτε; Πρεπει να υπαρχει συνδεση στο ιντερντ για να παιξεις το παιχνιδι; Παντως στα trailer βλεπω μονο ενα χαρακτηρα. Μονος σου εισαι σε ολο το χαρτη; Δε πολεμας με αλλους;

Όχι, δε θέλει ίντερνετ.Απλά το in game 24ωρο, δεν είναι και in real life 24ωρο. :P

Κάπου 6-10 λεπτά είναι.

Πολεμάς με ζώα/τέρατα.Χαρακτήρες σας κι εσένα άλλους δεν έχει, όχι.

Τι ρεκόρ έχετε κάνει;Εγώ 29 μέρες.Και ενώ είχα πολύ καλές προοπτικές ήταν η πρώτη φορά που πέρασα την 20ή ημέρα και βρήκα χειμώνα.Οπότε δεν ήμουν προετοιμασμένος και ψόφησα 3 φορές.Γενικά είμαι νουμπάς ακόμα και δεν παίζω πλέον τόσο συχνά για να βελτιωθώ. Βλέπω όμως κάτι τύπους με 300-500 και 800 μέρες και με πιάνει σύγκρυο.

Πάντως όπως και να έχει το παιχνιδάκι τα σπάει.Είχα καιρό να κολλήσω.

edit: btw είδα ότι υπάρχει 15λεπτο demo στο chrome store!Όποιος το έχει στα υπόψη και αμφιταλαντεύεται ας του ρίξει μια ματιά.

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδακι.. Μεχρι 3η ημερα εχω επιβιωσει..

Δε καταλαβαινω εκτος απο το φαγητο που υπαρχει δεικτης, τι ειναι τα αλλα δυο εικονιδια και πως ανεβαινουν.. Τι πρεπει να κανω;

Επισης σε κατι ταφους οταν σκαβω, βγαινουν φαντασματα και πεθαινω αμεσως.. Γιατι;

Και πως θα σκοτωσω τα πουλια;

Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδακι.. Μεχρι 3η ημερα εχω επιβιωσει..

Δε καταλαβαινω εκτος απο το φαγητο που υπαρχει δεικτης, τι ειναι τα αλλα δυο εικονιδια και πως ανεβαινουν.. Τι πρεπει να κανω;

Επισης σε κατι ταφους οταν σκαβω, βγαινουν φαντασματα και πεθαινω αμεσως.. Γιατι;

Και πως θα σκοτωσω τα πουλια;

το παιχνιδι θελει διαβασμα, και να κανεις συγκεκριμενα πραγματα στην αρχη...αν θες να εχεις ελπιδες

Δημοσ.

Οντως το παιχνιδι ειναι αρκετα πολυπλοκο και δε σου δινει καμια βοηθεια.. Δλδ χωρις ιντερνετ, παπαλα..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες, λέω να το ξεκινήσω. Παίζει κανείς τώρα;; Βλέπω ετοιμάζουν και expansion - The reign of giants.

Έχω διαβάσει τα καλύτερα για το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Single player είναι το παιχνίδι και ενώ θα τα έσπαγε multi δεν θέλουν να του βάλουν multi οι devs του.

Ναι όντως, co-op θα ήταν απίστευτο, γιατί δεν βάζουν, με ποιο αιτιολογικό;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...