BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα.Ηθελα να ρωτησω επειδη θα κάνω format το PC μου.Πως κάνω back up τα email και τις ρυθμίσεις μου στο Microsoft Outlook?
makfil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Η εύκολη και γρήγορη λύση είναι να αντιγράψεις το αρχείο outlook.pst από τον C σε άλλο δίσκο, όπως και άλλα αρχεία που χρησιμοποιεί καθημερινά κάθε χρήστης, ΠΡΙΝ φορμάρεις το δίσκο. Μια άλλη μακροπρόθεσμη λύση που ακολουθώ τακτικά είναι η αρχειοθέτηση σε τακτά χρονικά διαστήματα πχ εξάμηνο σε folder άλλου δίσκου, με ένα χαρακτηριστικό όνομα.Αρχειοθετώντας τα μηνύματά σου, αυτά διαγράφονται από το μητρικό outlook.pst και τοποθετούνται στο νέο αλλά διατηρείται ένας σύνδεσμος με αυτό το folder στο Outlook. Η επιλογή «Αρχειοθέτηση» ή βρίσκεται στο Αρχείο/Πληροφορίες/Εργαλεία Εκκαθάρισης/ Αρχειοθέτηση. Επιλέγεις το αρχείο που θέλεις, βάζεις και την ημερομηνία για τα πριν από αυτήν και αρχίζει η αρχειοθέτηση. Στη συνέχεια, «Συμπύκνωση» για να διαγραφούν τα μεταφερμένα. Για τη Συμπύκνωση, δεξί κλικ πάνω στο "προσωπικοί φάκελλοι" (personal folders), επιλογή "ιδιότητες" (properties), στο tab "Γενικά" (General) επιλέγουμε "για προχωρημένους" (advanced) και πατάμε "συμπίεση τώρα" (compact now). Την πρώτη φορά θα κάνει αρκετή ώρα αλλά οι επόμενες θα γίνονται γρηγορότερα.
sot20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να απενεργοποιήσω το παράθυρο που έχω επισυνάψει, γιατί κάθε φορά που ανοίγω το outlook για να τσεκάρω τα mail μου μου το πετάει.Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα