johnll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Τρομερο το πακετο του ΟΤΕ TV πλεον για καποιον που τον ενδιαφερει το ευρωπαικο ποδοσφαιρο ειναι μονοδρομος. γιατί ποιο άλλο ποδόσφαιρο υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 αργεντινη; βραζιλια; δεν υπαρχουν αυτα; κοπα λιμπερτατορες ας πουμε; πως σου φαινεται; ή ειναι αγνωστες λεξεις αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Champions League μήπως? Από του χρόνου μάλιστα που ούτε η ΕΡΤ δεν θα δείχνει, ε δε νομίζω ότι ψοφάει έτσι εύκολα η Nova. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 δεν θα δειχνει ch.l η ερτ απο του χρονου?? εξακριβωμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnll Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Champions League μήπως? Από του χρόνου μάλιστα που ούτε η ΕΡΤ δεν θα δείχνει, ε δε νομίζω ότι ψοφάει έτσι εύκολα η Nova. Οκ θα έχει μόνο Τσαμπιονς Λιγκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Champions League μήπως? Από του χρόνου μάλιστα που ούτε η ΕΡΤ δεν θα δείχνει, ε δε νομίζω ότι ψοφάει έτσι εύκολα η Nova. Οχι βεβαια αλλα θα πεσουν αρκετα οι συνδρομητες του γιατι πολυ απλα το πακετο του οτε ειναι πολυ ποιο ανταγωνστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 πηρα χθες το 13888 και μου ειπαν οτι εχουν το ισπανικο, το ιταλικο, το γερμανικο μεχρι το 2015 και απο του χρονου την πρεπιερ μεχρο το 2016.... και πολλα αλλα τα οποια δεν τα εχουν στo site...... προκριματικα μουντιαλ, ΜΟΤΟGP, formula, NBA και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι........... το σκεφτομαι σοβαρα πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 παιδια ξερει κανεις ποσα ματς θα βαζει ο ΟΤΕ καθε αγωνιστικη?Ελπιζω να μην το κανει σαν την νοβα περυσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα