IOSTEFO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Η θερμοκρασιακές μου είναι καλές; ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω. Σας ευχαριστώ .
alex00a Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αυτες πρεπει να ειναι σε κατασταση ηρεμιας;μια χαρα ειναι ποσταρε φοτο σε φορτιο
RcManiac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Τρέξε IntelBurnTest ~20 loop με όσο πιο ψηλά settings σου επιτρέπει .
IOSTEFO Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Από που το κατεβάζω; Googlara και το βρήκα τώρα θα το δοκιμάσω.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Πυροσβεστήρα έχεις κοντά ? χαχαχα.. μην τους καίτε σεβαστείτε τους θα πω εγώ χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τις προτάσεις φίλων από εδώ μέσα.. Κατεβάζεις το Ηwinfo και τρέχεις sensors only μόλις ανοίξεις το Pc πριν το κλείσεις διαβάζεις τις θερμοκρασίες σου βλέπεις αυτή που έχει εκείνη την στιγμή,βλέπεις το max που έφτασε κατά την διάρκεια χρήσης σε επεξεργαστή,μητρική,κ.γραφικών .. Αυτή είναι και η πιο αντιπροσωπευτική εικόνα του προσωπικού μας υπολογιστή σύμφωνα με την χρήση που κάνουμε. 1
IOSTEFO Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασα αυτό που είπε ο φίλος RcManiac τώρα θα δοκιμάσω και αυτό που μου προτείνεις MoviemakerGr. Πυροσβεστήρα έχεις κοντά ? χαχαχα.. μην τους καίτε σεβαστείτε τους θα πω εγώ χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τις προτάσεις φίλων από εδώ μέσα.. Κατεβάζεις το Ηwinfo και τρέχεις sensors only μόλις ανοίξεις το Pc πριν το κλείσεις διαβάζεις τις θερμοκρασίες σου βλέπεις αυτή που έχει εκείνη την στιγμή,βλέπεις το max που έφτασε κατά την διάρκεια χρήσης σε επεξεργαστή,μητρική,κ.γραφικών .. Αυτή είναι και η πιο αντιπροσωπευτική εικόνα του προσωπικού μας υπολογιστή σύμφωνα με την χρήση που κάνουμε. Κ' αυτό με το Hwinfo.
RcManiac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πρέπει να έχεις ανοιχτό το Hwinfo όταν το τρέχεις για να γράψει την μέγιστη θερμοκρασία .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα