Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πυροσβεστήρα έχεις κοντά ? χαχαχα.. μην τους καίτε σεβαστείτε τους θα πω εγώ χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τις προτάσεις φίλων από εδώ μέσα..

Κατεβάζεις το Ηwinfo και τρέχεις sensors only μόλις ανοίξεις το Pc πριν το κλείσεις διαβάζεις τις θερμοκρασίες σου βλέπεις αυτή που έχει εκείνη την στιγμή,βλέπεις το max που έφτασε κατά την διάρκεια χρήσης σε επεξεργαστή,μητρική,κ.γραφικών .. Αυτή είναι και η πιο αντιπροσωπευτική εικόνα του προσωπικού μας υπολογιστή σύμφωνα με την χρήση που κάνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα αυτό που είπε ο φίλος RcManiac τώρα θα δοκιμάσω και αυτό που μου προτείνεις  MoviemakerGr.

Πυροσβεστήρα έχεις κοντά ? χαχαχα.. μην τους καίτε σεβαστείτε τους θα πω εγώ χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τις προτάσεις φίλων από εδώ μέσα..

Κατεβάζεις το Ηwinfo και τρέχεις sensors only μόλις ανοίξεις το Pc πριν το κλείσεις διαβάζεις τις θερμοκρασίες σου βλέπεις αυτή που έχει εκείνη την στιγμή,βλέπεις το max που έφτασε κατά την διάρκεια χρήσης σε επεξεργαστή,μητρική,κ.γραφικών .. Αυτή είναι και η πιο αντιπροσωπευτική εικόνα του προσωπικού μας υπολογιστή σύμφωνα με την χρήση που κάνουμε.

Κ' αυτό με το Hwinfo.

post-97453-0-93674600-1359668909_thumb.png

post-97453-0-06232900-1359669948_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...