Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας! Θα ηθελα  τη βοηθεια σας σε κατι...

Εχω εδω και 3 σχεδον χρονια το παρακατω συστημα: e8500 @ 3,16ghz,4gb ram ddr3, nvidia 8600gt,500gb σκληρο 

...και μου δινετε η ευκαιρια εντελως τζαμπα ( απτον πατερα μου:P) να μou δωσει ενα all-in-one pc της ΜSI το ΑΕ2420-3D με οθονη 23,6'' + 3D, i5 650 @ 3,20 ghz,ati hd5730,4gb ddr3,1TB σκληρος. 

Γενικα θα με βολεψει αρκετα ενα all in one pc για τους προφανεις λογους...το μονο μειων ειναι οτι δεν θα μπορεσω να αναβαθμισω hardware εκτος της ram αλλα αυτο δεν με πειραζει και πολυ καθως δεν ειμαι φανατικος gamer...η χρηση που θα του κανω θα ειναι πιο πολυ multimedia..

Bεβαια τωρα μου δινετε  η ευκαιρια να ανανεωσω με νεο συστημα αλλα δεν ξερω κατα ποσο πιο γρηγορο θα ειναι το msi απο αυτο που εχω τωρα...οποτε ιδου και η ερωτηση...βαση των τεχνικων χαρακτηριστικων σε γενικες γραμμες θα ειναι πιο γρηγορο το msi απτο συστημα που εχω τωρα??? 

Ευχαριστω πολυ :) 

Δημοσ.

To msi είναι καλύτερο (αλλά όχι κατά πολύ) από άποψη επεξεργαστικής ισχύος, καλύτερο στην κάρτα γραφικών (η οποία και πάλι όμως δε συστήνεται για gaming σε 1080p), και φυσικά με 1tb σκληρό για μεγαλυτερο storage. Για multimedia pc καλά είναι και τα δύο. Βέβαια στο πρώτο σύστημα μπορείς να δεις μεγάλη διαφορά στην καθημερινή χρήση προσθέτοντας έναν ssd και για τα παιχνίδια μία καλύτερη κάρτα γραφικών.. Στο δεύτερο pc δεν νομίζω να μπορείς να πειράξεις το hardware. Αν η 5730 σε καλύπτει, αφού το msi είναι και τζάμπα, φυσικά προτιμησέ το. 

Δημοσ.

μονο κ μονο που το ενα ειναι πυργος και το αλλο all-in-one νομιζω αυτο τα λεει ολα απο αποψη εξοικονομησης χωρου!!

τωρα απο gaming το μονο παιχνιδι που παιζω θα ειναι το assasins creed που ακομα και με το συστημα που εχω τωρα παιζω κομπλε (σε low specs παντα:P )

Δημοσ.

Αν έχεις θέμα χώρου, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Βέβαια το assasins δεν είναι pacman, αλλά εφόσον είσαι ικανοποιημένος με low specs και πάλι δεν υπάρχει λόγος για περεταίρω έξοδα.  :)

Δημοσ.

οκ παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια! απο αυριο με βλεπω με το msi :P

κατι τελευταιο...μπορω να του περασω τα win8 θα τα ''δεχτει''? και εφοσον ειναι και multi touch η οθονη του θα λειτουργει κανονικα με τα 8?

Δημοσ.

Γι'αυτό καλύτερα να ρωτήσεις την ίδια την msi. Προσωπικά δε θα άλλαζα windows αν δεν ήμουν 100% σίγουρος για τα drivers της touch screen, και σ'αυτό το σημείο είναι η ένστασή μου (όπως και η δική σου φυσικά). Κατα τ'άλλα δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξουν ασυμβατότητες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...