athlios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 καπνιζω marlboro gold καπνο τους τελευτεους 2 μηνες τον 1ο μηνα εκανα old holborn κιτρινο αρωματικο Σκετο; 3
lambroszekis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Την τελευταια φορα που ειχα κανει εξετασεις αιματος μου βρηκαν λιγο αυξημενο αιματοκριτη, κι ο γιατρος με ρωτησω αν μερικες ωρες πριν ειχα καπνισει. Του ειπα πως ναι και μου εξηγηση οτι το τσιγαρο ανεβαζει λιγο τον αιμοτοκριτη, αλλα δεν συντρεχει λογος ανησυχιας. Αρα εφοσον καπνισεις λιγες ωρες πριν τις εξετασεις ισως και ολη την προηγουμενη μερα τοτε μπορει να φανει αυτο.
alanakosyo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 athlios καπνιζα στην αρχη old holborn κιτρινο με ριζλα πρασινα και old holborn φιλτρακια και τωρα κανω marlboro gold παλι με τα ιδια.!
Goritsas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε λυπάμαι γιατί θα σου πω την πικρή αλήθεια. Θα φανεί στις εξετάσεις δυστηχώς. Ετοιμάσου για τα χειρότερα.
linkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ρε φιλαρακο δεν ειναι θεμα οικογενεις οι γονεις μου το ξερουνε απλος εχω ενα θεμα με την κοπελα μου και δεν θελω να το μαθει για προσωπικους λογους Eσυ κανεις εξετασεις αιματος για παρτη της.Αυτη θα κανει τιποτα για σενα?
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Άμα βγουν καλές θα κάνει διάφορα μετά
linkin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μακαρι να βγουν καλες να φαει ο φιλος.Τοπικ σταρτερ οι προσευχες μας μαζι σου. 1
Sadamiraq Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Την τελευταια φορα που ειχα κανει εξετασεις αιματος μου βρηκαν λιγο αυξημενο αιματοκριτη, κι ο γιατρος με ρωτησω αν μερικες ωρες πριν ειχα καπνισει. Του ειπα πως ναι και μου εξηγηση οτι το τσιγαρο ανεβαζει λιγο τον αιμοτοκριτη, αλλα δεν συντρεχει λογος ανησυχιας. Αρα εφοσον καπνισεις λιγες ωρες πριν τις εξετασεις ισως και ολη την προηγουμενη μερα τοτε μπορει να φανει αυτο. Δλδ εγω που εχω χαμηλο αιματοκριτη και καπνιζω θες να πεις οτι βοηθαει?Μωρε μπραβο 1
lambroszekis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δλδ εγω που εχω χαμηλο αιματοκριτη και καπνιζω θες να πεις οτι βοηθαει?Μωρε μπραβο Δεν μπορω να γνωριζω κατι τετοιο καθως δεν ειμαι γιατρος απλως παρεθεσα την προσωπικη μου εμπειρια κι αυτα που μου ειχε πει ο γιατρος
FilipposMD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δλδ εγω που εχω χαμηλο αιματοκριτη και καπνιζω θες να πεις οτι βοηθαει?Μωρε μπραβο Είναι αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού, ώστε παρά τις αηδίες που εισπνέεις, να μπορεί να κάνει τη δουλειά του. Δεν βοηθάει. Είναι σαν να λες ότι έχεις δυσκοιλιότητα, οπότε θα φας σαλμονέλα για να πάθεις διάρροια και να σου περάσει, ξέρω γω. 2
Sadamiraq Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Σανταμιρακ δουλευεις ακομα στην ασπα;; Γτ ποτε δουλευα στην ασπα??
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Γτ ποτε δουλευα στην ασπα?? Kαι που δουλευες?
Sadamiraq Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Kαι που δουλευες? Σε διαφορες δουλειες,αλλα ποτε στην ΑΣΠΑ,πως σου ηρθε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα