KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 σε 3 ωρες. δειτε το live εδω: http://eu.battle.net/blizzcon/en/live-stream/ 1
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 To teaser καλύτερο ήταν Ο Ragnar πιο μονοδιάστατος πεθαίνεις
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μου φαίνεται καλύτερο απ' ότι περίμενα, αλλά κάπως τα μισο-CGI male orcs με τους φουλ humans μου χτυπάνε περίεργα. Ωραίες σκηνές πάντως. Έχει και την ηθοποιό που κάνει την Raina, από Agents of S.H.I.E.L.D. , ε; Χαρακτηριστική φάτσα.
Porco_rosso Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 κaι γaμω τις νaρνιες a ρε ντaνκaν που ξεπεσες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ούτε κρύο ούτε ζέστη... 3
V for Vagelis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μου θύμισε το παρακάτω, αν δε πέφτω έξω:
D4rkshadow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μου φανηκε καλο να πω την αληθεια,αν και για να δειξει τα βασικα και μονο και να γινουν κατανοητα απο ολους θελει 2 ταινιες και οχι μια.
Xorxhs! Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πολύ 'ψεύτικο' μοιάζει... Ως fanboy όμως, θα το τιμήσουμε Άσε που το trailer του Legion μοιάζει καλύτερο https://www.youtube.com/watch?v=eYNCCu0y-Is 1
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ωχ, σε κανεναν δεν αρεσε το τραιλερ κρινοντας απο σχολια στο νετ, παει για πατο. damn..
W0zzAp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Να αρχισω λεγοντας οτι σεν εχω σχεση με το Warcraft,αλλα θελω να δω την ταινια.Καταρχας δεν ηξερα οτι η ταινια θα ηταν live action,νομιζα οτι θα ηταν εξ ολοκληρου cgi,κατι που με χαλασε λιγο.Δευτερον το τρειλερ δεν ειναι τοσο καλο,αλλα δεν σημαινει οτι η ταινια δεν θα ειναι ωραια,ας ελπισουμε οτι τα καλα τα εχουν αφησει εκτος τρειλερ.Τριτο και τελευταιο ο ηθοποιος που κανει τον Anduin Lothar μου μοιαζει με τον Tom Hardy ή ειναι ιδεα μου?Παντως φαινεται η ταινια,οτι ειναι καθαρα για σινεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα