Προς το περιεχόμενο

Warcraft (Η ταινία)

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μεγάλο όνομα, ακόμα και αν δίνει τη φωνή του σε ένα δράκο για 5 λεπτά, προσδίδει κύρος στην ταινία και φέρνει κόσμο, άρα λεφτά.

Βλέπε Cumberbatch?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 948
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βλέπε Cumberbatch?

o oποιος δεν αρεσε στα fanboys και το Hobbit2 θεωρειται ισως και η χειροτερη της τριλογιας.

Ίσως αν υπήρχε κάποιος κράχτης όπως αναφέρθηκε να τσιμπαγε κάτι σε εισπράξεις... τι να πω.

Ok συμβάλλουν διάφορα στο να μην πάει καλά... κάτι η κακή ιστορία των videogame movies, κάτι διάφορα στραβά που είχε η ταινία έτσι και αλλιώς (κανα δυο ερμηνείες, διάλογοι, κλπ), κάτι οι κακές κριτικές από τους επαγγελματίες, κάτι το οπτικό και η χρωματική παλλέτα που κάποιους ξένισε... ε τι να σου κάνει...

Τα καλά στοιχεία που έχει η ταινία (τουλάχιστον εγώ θεωρώ πως έχει καλά) θάφτηκαν.

Μακάρι να κάτσει να γίνει κάποια συνέχεια και να διορθωθούν κάποια λάθη.

δεν εχει να κανει με την ταινια και τα λαθη της. σκουπιδια οπως τα Bayformers βγαζουν δις, ενω ταινιες με διθυραμβικες κριτικες οπως το Fury Road, με το ζορι βγαλανε το budget τους.

ο εχθρος του Warcraft ηταν το στιγμα της videogame curse και το γεγονος οτι το κοινο προτιμαει το οικειο. δεν ειναι τυχαιο οτι περαν των LOTR/Harry Potter, τα υπολοιπα fantasy properties δεν ευδοκιμησαν κινηματογραφικα.

οπως ειπα και πιο πανω, αλλαζει το τοπιο στην κινηματογραφικη βιομηχανια και αγορα και καινουργια wannabe franchises οπως το Warcraft, ειναι θυματα αυτων των αλλαγων.

για το Warcraft, η τελευταια του ελπιδα οσο αφορα το mainstream κοινο, ειναι η Bluray/DVD αγορα, κυριως η αμερικανικη. μηπως το δουν εκει, τους αρεσει, γινει επιτυχια, οποτε και θα βοηθησει να γυριστει το σηκουελ το οποιο και θα παει καλυτερα.

καπως ετσι βγηκε και σηκουελ για το Edge of Tomorrow,κτλ.

Παίζει να έχει βγάλει και 5 εκ. μόνο το Warcraft κρίνοντας από αυτά που διαβάζω εδώ.

Με αυτά που έλεγε ο Killik νόμιζα ότι θα το παίζανε σε κάνα festival και αν...

Πηγα και το ειδα σε Imax 3d .

Αρχικα να πω οτι εχω ελαχιστη σχεση με το warcraft ( εχω παιξει μονο το 3 ) 

Καταρχας killik ξεκαβαλα το καλαμι του fanboy η ταινια απεχει πολυ απο ''επικο'' και ''masterpiece''. ΑΛΛΑ κατι κριτικες απο επαγγελματιες που το βαζουν 2 και 3 ειναι απλα γελοιες και ηλιθιες . Ελαχιστες ταινιες εχω δει που να αξιζουν 2 και σιγουρα το warcraft απεχει πολυ απο κει .

Πρωτα τα θετικα .

Το ολο στορυ και feeling που εχει η ταινια . Για τους φαν σιγουρα η blizzard εδωσε αυτο που θελανε . Και γω που δεν ειχα σχεδον καμια ιδεα θα ηθελα να δω ενα sequel για να δω τι γινεται παρακατω.

Το sountrack δεν ηταν τοσο ασχημο . Ισα ισα ειχε 1-2 κομματια αρκετα δυνατα.

Το cgi των χαρακτηρων ηταν πολυ καλο ( καμια σχεση με τα trailer ευτυχως )

Το cinematography  ηταν καλο . 

Αρκετα καλες μαχες. 

Παμε στα αρνητικα τωρα . 

Το κυριοτερο. Απαισια ηθοποιια . Χωρις πλακα παιζει να ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε ταινια με μεγαλο budget . Τελειως απαραδεκτο . 

Ενα δυο ορκ ηταν καπως καλα. 

Υπερβολικα πολλα πραγματα που εξηγουνται ελαχιστα η καθολου απο την ταινια με αποτελεσμα καποιος που δεν εχει σχεση με τα παιχνιδια να μην καταλαβαινει . 

Η ταινια θυμιζει σε ορισμενες στιγμες b-movie 

To ''love story'' απλα ηλιθιο και γελοιο . 

Αδιαφοροι διαλογοι . 

Γενικα θα ηθελα να βγει sequel διορθωνοντας ομως πολλα πραγματα . 

6/10 απο μενα . 

• Like 1

δεν ειπα οτι η ταινια ειναι αριστουργημα. οποτε τα προσωπικα σχολια περι καλαμιου, κρατηστε τα για τον εαυτο σας, αγαπητε. ενας Manuel ειναι ηδη αρκετος.

δεν ειπα οτι η ταινια ειναι αριστουργημα. οποτε τα προσωπικα σχολια περι καλαμιου, κρατηστε τα για τον εαυτο σας, αγαπητε. ενας Manuel ειναι ηδη αρκετος.

Η αληθεια παντως ειναι οτι το εχεις παρακανει λιγο στο εν λογω θεμα. Ειδικα το παραπανω 

ειχε  50% drop την δευτερη εβδομαδα. ουτε $50m δεν θα βγαλει στην αμερικη.

παει το σηκουελ.   :-(

παιζει να το εχεις γραψει δεν ξερω και εγω ποσες φορες οσον αφορα πωλησεις και sequel. Και συγκεκριμενα εχεις κολλησει τοσο πολυ στο εν λογω θεμα της ταινιας αυτης(ειδικα αν ισχυουν και αυτα που ανεβηκαν πιο πισω για Imdb)που πραγματικα ουτε μετοχος/ατομο που να δουλευει στην Blizzard δεν παθιαζεται τοσο...

Θα σου πω και την δικια μου προσωπικη γνωμη απο βδομαδας αλλα σε μερικα οπως τα παραπανω νομιζω οτι θα συμφωνησω.Και μαλιστα το ολο love story που ελεγες οτι εχει νοημα που μπηκε στην ταινια καμποσες σελιδες πιο πισω,με αυτα που διαβαζω μαλλον καλα τα ελεγα οτι κακως μπηκε εξ αρχης(αφου δεν εχει και σχεση με το τι εχει γινει στο παιχνιδι/βιβλια).

• Like 1

Νομίζω ότι θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον και θα ήταν πιο κατανοητό στον απλό κόσμο του σινεμά, αν το σενάριο αφορούσε Arthas και μόνο. Πώς ξεκίνησε και αναδύθηκε ως Βασιλιάς μέχρι την πτώση του από Lich King. (2-3λογία).

Χάθηκε στο να δείξει πολλούς χαρακτήρες ανάμεσα σε orcs και humans.

Κατά τα άλλα, killik συγχωρείται το πάθος σου μόνο αν είσαι τρελό fanboy. Διαφορετικά κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς εντεταλμένος της Blizzard.

δεν ξερω σε τι αναφερεσαι, Fulgore. του οτι υπερασπιζομαι μια ταινια, δεν σημαινει οτι την θεωρω αριστουργημα.

και οχι εισαι λαθος για το love story, ανεβαζει την δυναμικη αναμεσα στους δυο χαρακτηρες και με το twist που γινεται στο τελος, δινει εδαφος για αρκετο δραμα στο σηκουελ.

το αν δεν αρεσε στα fanboys επειιδη αλλαξε το Lore, ειναι αλλο θεμα.

Κατά τα άλλα, killik συγχωρείται το πάθος σου μόνο αν είσαι τρελό fanboy. Διαφορετικά κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς εντεταλμένος της Blizzard.

it's Αvatar all over again. τοτε ημουν "εντεταλμενος" της FOX.   :-D

Μα εγω αυτο που εχω διαβασει και συμφωνουν ολοι σε αυτο,fans και μη,ειναι οτι το love story κακως το βαλανε ή η εκτελεση του ηταν κακη. Επισης ποιος ο λογος να υπερσπιζεσαι μια ταινια τοσο μα τοσο πολυ αν δεν την θεωρεις ουτε εσυ πολυ καλη? Και μην ακουσω βλακειες για τα περι Sequel γιατι οι περισσοτεροι ειπαν οτι θελουν να βγει και sequel αλλα δεν κανανε ετσι.

συμφωνουν ολο; τους μετρησες ολους δηλαδη; εγω το παραπονο που ακουω ειναι οτι εγινε πολυ γρηγορα, οχι οτι δεν επρεπε να μπει. και σε αυτο συμφωνω.

επισης δεν ηξερα οτι μονο τα αριστουργηματα πρεπει να χαιρονται υπερασπισης... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...