Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς είναι πιο περιορισμένο το κοινό του, αλλά δε βοήθησαν και οι αρχικές κριτικές είναι η αλήθεια.

Τουλάχιστον για εμένα η ταινία δεν είναι ούτε για 0 ούτε για 1 και 2.

• Απαντ. 948
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενταξει, τα σκυλια το εχουν ξεφτιλισει πλεον.   :mad:  :mad:  :mad:

https://www.youtube.com/watch?v=lyblkxGJB68&feature=youtu.be

DUNCAN JONES = F..ING BOSS

Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά με αυτό το στυλ ερωτήσεων.Ακόμα και αν δεν συμπαθείς τον άλλο ή την δουλειά του,οφείλεις να δείξεις επαγγελματισμό. 

• Like 3
Δημοσ.

το κατεβασανε λογω death threats κατα του καραγκιοζη.  :-D

αν καποιος το εχει βρει αλλου, ας ποσταρει το λινκ, γιατι το ζητανε και αλλοι να το δουν.

Δημοσ.

Pathetic ο τύπος όντως αλλά έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις απειλές κατά της ζωής και της οικογένειας στο internet.

Δημοσ.

μολις ειδα την ταινια. σαν συνολο ΔΕ μου αρεσε. βρηκα πολλα σημεια γελοια για ενα τετοιο realm. το στορυ μου θυμησε αρκετες φορες την ΛΑΜΨΗ. μπλα μπλα χωρις ουσια. ορκ οικογενεια κανει παιχνιδακια στο κρεββατι και αστειακια.. εγω αλλιως τα ηξερα τα ορκ :P Επισης που ηταν οι μαχες? και οταν λεμε μαχες εννοουμε να χυθει αιμα μεταξυ ανθρωπων-ορκς. 7 ολοκληρα βασιλεια και μονο μερικοι ανθρωποι πηγαν να σωσουν ολοκληρο βασιλειο και καλα. δε ξερω. με μπερδεψε σε πολαλ σημεια αλλα ειδα οτι τα πανε για δευτερη και ισως και τριτη ταινια οποτε ελπιζω να φτιαξει καπως. 6.8 απο εμενα

{{μωρο ορκ που κανει γρρρρρρρρρρρρ REALLY??}} δλδ πρεπει να βαζουν τετοιες βλακειες μεσα για να γελανε τα γκομενακια στο σινεμα ?

• Like 1
Δημοσ.

Και γώ την είδα μόλις. Δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά περίμενε ο κόσμος και οι γουόναμπι κριτικοί.

Η ταινία για αυτό που ήταν απλά γάμησε μάνες. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη; Θα μπορούσε. Αλλα σαν εισαγωγή σε ένα πράγμα που χωράει άπειρο άρμεγμα για μένα ήταν μια χαρά. 12 άτομα που οι περισσότεροι δεν είχαν καμία σχέση με το game είχαν να πουν μόνο καλά λόγια.

Υπήρχαν σίγουρα περίεργες στιγμές και σημεία που θύμιζε τριτοκλασάτη σειρά αλλα στο σύνολο της είχε τρελά cgi, πολύ ωραία σκηνοθετημένα parts, fan service και πολύ δυνατό soundtrack. Σεναριακά ήταν δυνατή και έστρωσε το δρόμο για ένα άμεσο sequel που αισίως όλοι θα γνωρίζουν τα πως και τα γιατί.

Είναι ταινία για όλους. Σε αυτούς που δεν έχουν καμία ιδεα, εισάγει όρους, έννοιες, χαρακτήρες και καταστάσεις μέσα απο μια πολύ ώραία action ταινία. Σε αυτους που έχουν κάποια μεγαλύτερη ιδέα εξηγεί το origin του κόσμου όπως τον ξέρουν και προετοιμάζει τους βασικούς χαρακτήρες.

Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση απο όλα είναι τα Orc. Περίμενα οτι θα ξενερώσω αλλα πραγματικά ο σχεδιασμός τους είναι απίστευτος. Η εμφάνιση τους και γενικά όλο το στόρυ γύρω απο αυτά ήταν που έσωσε και την ταινία για μένα. Απο την άλλη οι περισσότερες σκηνές με humans ήταν κακόμοιρες μιας και δε μπορούσαν να συγκριθούν με την υπερπαραγωγή των orcs.

Anw. Δύναμη. To προτείνω άνετα για να περάσει πολύ ευχάριστα η ώρα.

• Like 3
Δημοσ.

Και γώ την είδα μόλις. Δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά περίμενε ο κόσμος και οι γουόναμπι κριτικοί.

Ο κοσμος περιμενε 90ρια απο τους κριτικους και αφου ειδε χαμηλες βαθμολογιες σου λεει''ας κραξω και εγω γιατι αν πω οτι μου αρεσε η ταινια θα πεσουν να με φανε''. Και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αρκετος κοσμος δεν πηγε cinema χαρη των κριτικων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...