Προς το περιεχόμενο

Warcraft (Η ταινία)

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για τον ιδιο λογο που βλεπεις McDonald's με αμερικανους τουριστες..

Νόμιζα ότι το Warcraft ήταν πολύ πιο big στις ΗΠΑ. Τουλάχιστον αρκετά μεγάλο για να ασχοληθεί το South Park μαζί του 10 χρόνια πριν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 948
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πρόβλημα είναι πως οκ να το θάψεις σε κάποια από τα σημεία στα οποία όντως έχει προβλήματα η ταινία, αλλά δυστυχώς θάφτηκε και σε σημεία τα οποία κάποιοι λογικοί κριτικοί ακόμα και αν δεν τους άρεσε σαν σύνολο η ταινία τουλάχιστον είπαν και τα καλά.

Υπήρξαν κριτικές οι οποίες έκαναν μπαμ πως είναι biased και διαβάζοντάς τις απορούσα αν είδαν την ταινία...

Δεν την ειδαν την ταινια ή ενω επαιζε η ταινια αυτοι παιζανε με το κινητο.

Το εχω πετυχει αυτο και σε review σειρας που σου λεγανε για κεντρικα προσωπα οτι απουσιαζουν και τελικα ηταν μεσα....

Έχω βρεθεί σε προβολές και έχω δει πως βλέπουν οι περισσότεροι από αυτούς ταινίες (κυρίως αυτές που δεν τους ενδιαφέρουν σαν genre)... δυστυχώς...

κάποιοι κριτικοί είναι μακακες και εδώ στο Πρώτο Θέμα την έβαλαν 0/10 (ναι μηδεν !! ) και έγραψαν τις μ... τους , ενώ στο People Thema την έβαλαν 3,5 στα 5 αστερία .

Δε νομίζω πως παίρνει κανείς σοβαρά μια κριτική που έχει 0/10 ή 1/10

Προσωπικά αν δω τέτοιες κριτικές μου καρφώνεται περισσότερο να δω την ταινία να κρίνω μόνος μου.

κάποιοι κριτικοί είναι μακακες και εδώ στο Πρώτο Θέμα την έβαλαν 0/10 (ναι μηδεν !! ) και έγραψαν τις μ... τους , ενώ στο People Thema την έβαλαν 3,5 /5 αστερία .

Που το πετυχες το εν λογω review???Εχω μεγαλη περιεργεια κλασσικα :P

Που το πετυχες το εν λογω review???Εχω μεγαλη περιεργεια κλασσικα :P

στην εφημερίδα τους , προς το παρόν δεν έχουν κάνει καμιά μακακια να την βάλουν και στο site. 

Βλεπω στο boxoffice μεχρι τωρα εχει κανει 286m παγκοσμιος και τα 144m ειναι απτην Κινα.Κακιστα ανοιξε στην Αμερικη την 1η βδομαδα με 24m ακομα και το conjuring 2 το περασε,αρα ναι εκαναν μεγαλη ζημια οι κριτικοι.

• Super Moderators

Το εχω πετυχει αυτο και σε review σειρας που σου λεγανε για κεντρικα προσωπα οτι απουσιαζουν και τελικα ηταν μεσα....

Daredevil season 2? :D

• Like 1

Το βλέπω να παρκάρει κάπου στα 320 άντε 350 εκατομμύρια με το ζόρι.

Δύσκολο να γίνει και άλλη ταινία και αν τυχών γίνει θα βγεί με πετσοκομένο budget οπότε δεν παίζει να δούμε Lich King. Κρίμα.

Ήθελα να ήξερα, δεν μπορούσαν να λαδώσουν μερικούς κριτικούς μπας και την σώσουν όπως κάνουν άλλοι;

Παιδιά η ταινία όπως και να το κάνουμε προορίζεται για συγκεκριμένο κοινό,οι υπόλοιποι διαβάζοντας πως πρόκειται περι ταινίας βασισμένης σε παιγνίδι,και βλέποντας ολο το ύφος,πολύ απλά την αγνόησαν μη τα Ρίχνουμε όλα στους κριτικούς,λες και ελέγχουν το νου ξερω'γω..

Επίσης δεν είχε κάποιο μεγάλο όνομα,ακόμα και η εμφάνιση της ορκινας είναι για γέλια,αυτά χτυπάνε στο μάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...