Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι, 40 λεπτα ταινιας που εκοψε ο σκηνοθετης μετα απο απαιτηση του στουντιο.  :mad:

Σαν πρωτη ταινια φανταζομαι οτι ειχαν καποιες φοβιες γιαυτο και η μικροτερη διαρκεια(η πλακα ειναι οτι ο αλλος απο πανω στο video λεει οτι σαν B movie θα την ηθελε και μικροτερη....)Ελεος

• Απαντ. 948
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως ηταν αναμενομενο πατωσε στην Αμερικη με ανοιγμα $25m. στην Ευρωπη ειχε πτωση 60% την δευτερη εβδομαδα, ενω το ιδιο αναμενεται και για Κινα.

με λιγα λογια, πηγαν μονο οι φανς και την ειδαν ενω το υπολοιπο κοινο την αγνοησε,

αυτο σημαινει οτι η ταινια δεν προκειται να βγαλει αρκετο κερδος για το στουντιο ωστε να επενδυσει σε ενα σηκουελ.

Δυστυχως δεν προκειται να δουμε Arthas και Illidan στο μεγαλο πανι.  :-(

Δημοσ.

Οπως ηταν αναμενομενο πατωσε στην Αμερικη με ανοιγμα $25m. στην Ευρωπη ειχε πτωση 60% την δευτερη εβδομαδα, ενω το ιδιο αναμενεται και για Κινα.

με λιγα λογια, πηγαν μονο οι φανς και την ειδαν ενω το υπολοιπο κοινο την αγνοησε,

αυτο σημαινει οτι η ταινια δεν προκειται να βγαλει αρκετο κερδος για το στουντιο ωστε να επενδυσει σε ενα σηκουελ.

Στο μεγαλυτερο κομματι ισχυει το παραπανω καθως οι φανς θα την εκτιμουσαν και περισσοτερο αλλα μηπως αυτος ηταν και ο στοχος της ταινιας??? Αν ηθελαν να κανουν την ταινια περισσοτερο για το κοινο που ουτε καν το παιχνιδι δεν εχει ακουστα ισως να βλεπαμε αποτελεσματα για κραξιμο τυπου Resident evil. Και μιλώντας για Resident evil(κυριως λογω εκτελεσης αλλα και εισπραξεων)ακομα και οι ταινιες που ειναι ντροπη μονο και μονο το ονομα που εχουν σαν βαθμολογιες παρακαλω εχουν παραπανω και απο το Warcraft αλλα στο κοινο τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα http://www.metacritic.com/search/movie/resident-evil/results?sort=score

Αν λοιπον οι μονες επιλογες ειναι ταινιες αγνωριστες απο τα παιχνιδια που βασιζονται ή το αποτελεσμα του Warcraft τοτε ας αρκεστουμε και σε αυτη την ταινια.

Δυστηχως λογω εξεταστικης εγω την ταινια θα την δω μετα απο 1 εβδομαδα :(

Δημοσ.

Πάντως πιστεύω το story του Arthas θα ήταν αρκετά καλύτερο για ταινία. 

Δεν νομίζω να υπήρχε και μεγάλο πρόβλημα για το ευρύτερο κοινό να καταλάβαινε τι παίζει.

Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω οτι τα πάει πολύ καλά για μια ταινία βασισμένη σε videogame. Αν δεις και οι πρώτες ταινίες της marvel κάπου 300-400 εκατομμύρια κέρδη βγάζανε, μετά έγινε το μπαμ, ίσως γίνει έτσι και εδώ.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπήρχε και μεγάλο πρόβλημα για το ευρύτερο κοινό να καταλάβαινε τι παίζει.

δεν μπορουσαν να μπουν στα βαθια κατευθειαν. εδω πηγανε στην αρχη της ιστοριας, να στησουν το σκηνικο, τους χαρακτηρες και το world building, και παλι οι μη φανς/κριτικοι σκουζανε οτι δεν καταλαβαινανε την ταινια.

δεν βγαζεις ακρη.

Δημοσ.

3,2 οι επιστήμονες επαγγελματίες κριτικοί, 8,7 η πλέμπα των users. Αν αυτό δεν είναι αμφιλεγόμενη ταινία, τότε δεν ξέρω τι άλλο είναι :P

(για τους επιστήμονες επαγγελματίες κριτικούς έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου και επιφυλάσσομαι να πω πόσο καραγκιόζηδες είναι οι περισσότεροι)

Δημοσ.

Αμφιλεγόμενη ταινία. 

Τεχνικά αρτιότατη. Εξαιρετικη λεπτομερεια στους κυριοτερους Ορκ, πολυ καλά φτιαγμένες οι πόλεις, ωραια δοσμένες όλες οι περιοχες. Με χαλασε το storytelling και λιγάκι το σενάριο.

Σαν αυτονομη ταινία θα της εδινα ένα 5.5-6/10. Σαν μεταφορά ενός βιντεοπαιχνιδιου θα της εδινα 8/10. Εμεινε πιστό στο Warcraft. Αν υπάρξουν επόμενες και βρουν ένα καλύτερο story, τόσα υπάρχουν, πιστευω θα πανε αρκετά καλύτερα. 

• Like 4
Δημοσ.

Χτες πηρα την αποφαση και την ειδα...

Καταρχην ενα 7/10.

Υπηρξε μια αξιολογη μεταφορα του ειδους στο πανι χωρις ιδιαιτερα δυνατο castng ηθοποιων και story what else now???

Αριστη η σκηνικη παρουσια των Ορκ,φοβερες μαχες,και ρεαλιστικο battle view..προσωπικα μου αρεσε και περασαν ευχαριστα η 2 ωριτσες... :-D

• Like 1
Δημοσ.

υποψιν οτι η ταινια ειναι κατακρεουργημενη, λειπουν 40 λεπτα επιπλεον footage. η η Legendary φοβηθηκε οτι θα βαρεθει ο κοσμος η οι theaters owners απαιτησαν να ειναι πιο συντομη για να εχουν περισσοτερες προβολες..

Καλά πως γίνεται να έκανε Ρωσία περίπου τις ίδιες εισπράξεις με USA; :lol:

για τον ιδιο λογο που βλεπεις McDonald's με αμερικανους τουριστες..

Δημοσ.

Εντάξει ήταν ευχάριστη ταινιά. Μου άρεσε που είδα όλα τα γνωστά μέρη του Azeroth. Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι τα -40 λεπτά κόστισαν πάρα πολύ στη ταινία. Πάντα με ανησυχούσε πως θα χωρούσαν όλα όσα θα έπρεπε σε μια ταινιά, τελικά όντως είναι πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

θα ήταν αν δεν υπήρχε το game of thrones , αν έβγαζαν ταινία με τον Arthas θα λέγαν όλοι οι ηλίθιοι ότι αντέγραψαν το game of thrones...

Το πρόβλημα τι ταινίας ειναι Α) άλλαξαν την ιστορία (σαν fan του warcraft με πειραζει ) Β ) δεν είναι μόνο alliance-centric , στην προσπάθεια τους να ικανοποιήσου το playerbase ,μαμησαν την ταινία με πόλους χαρακτήρες άσχετους που δεν ήταν καν εκεί.... (durotan ,μαμά thrall).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...