Wayward Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Σωστό και αυτό κάνει μια διαφορά στο επερχόμενο story αν υπάρξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 btw εκεί που διάβαζα ότι ήταν στανταράκι no go για το 2ο μέρος άρχισαν τώρα τα speculations και να συζητάνε μπας και παίξει part 2. ίσως φταίει και ότι στην χώρα των botters έκανε τρελό άνοιγμα και να βγάλουν από εκεί τα χαμένα $$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 btw εκεί που διάβαζα ότι ήταν στανταράκι no go για το 2ο μέρος άρχισαν τώρα τα speculations και να συζητάνε μπας και παίξει part 2. ίσως φταίει και ότι στην χώρα των botters έκανε τρελό άνοιγμα και να βγάλουν από εκεί τα χαμένα $$.Αν πάει καλα στη μποτοχωρα θα γίνει και συνέχεια,έτσι έγινε κ με το τρανσφορμερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 δυσαρεστα τα νεα, τελικα η επιτυχια στην Κινα ηταν frontloaded, τα τελευταια estimates το βαζουν στα 200m συνολικες εισπραξεις. στην Αμερικην βγηκε 3ο, και τα estimates το βαζουν στα 50m συνολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 ο Ευαγγελάτος του Warcraft είσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Την είδα και εγώ μόλις. Holy shit μιλάμε για την πρώτη καλή video game movie. *Crosses fingers for a sequel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 δυσαρεστα τα νεα, τελικα η επιτυχια στην Κινα ηταν frontloaded, τα τελευταια estimates το βαζουν στα 200m συνολικες εισπραξεις. στην Αμερικην βγηκε 3ο, και τα estimates το βαζουν στα 50m συνολικα. Ενταξει, 2 μέρες έχει που βγήκε, μετά την εβδομάδα θα φανεί πως πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν ειναι μονο αυτο, το Deadline λεει οτ το marketing budget ειναι $100m που σημαινει πρεπει να βγαλει πανω απο $550m για να καλυψει το συνολικο budget. οποτε και $400m να βγαλει, θα ειναι μεγαλο flop. μα τι ηλιθιοι ειναι εκει περα στην Universal. νομιζανε τα ζωα οτι θαναι το επομενο LOTR. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2016 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 ο Ευαγγελάτος του Warcraft είσαι Κράζεις - θαυμάζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 δεν ειναι μονο αυτο, το Deadline λεει οτ το marketing budget ειναι $100m που σημαινει πρεπει να βγαλει πανω απο $550m για να καλυψει το συνολικο budget. οποτε και $400m να βγαλει, θα ειναι μεγαλο flop. μα τι ηλιθιοι ειναι εκει περα στην Universal. νομιζανε τα ζωα οτι θαναι το επομενο LOTR. Ναι εδω εχεις δικιο.Παντα οι μεγαλες παραγωγες πρεπει να βγαλουν στην χειροτερη περιπτωση το διπλασιο(και περισσοτερο εννοειται) αποτι ειναι το budget,στην συγκεκριμενη περιπτωση εχουν 160m budget αρα πρεπει τουλαχιστον να βγαλουν 320m,αλλα ανετα το περνανε αφου μεχρι τωρα εχουν βγαλει 168m χωρις την αμερικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Χαίρετε, μόλις επέστρεψα από το cinema. Μεγάλη απογοήτευση η ταινία και ήταν χαρακτηριστική η παγωμάρα που έβλεπα στα πρόσωπα όσων την είδαν στο τέλος, ανύπαρκτος ενθουσιασμός και συζητήσεις θαυμασμού όπως γίνεται σε άλλες ταινίες. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά, το 3D θολώνει σε κάποια σημεία αλλά είναι ικανοποιητικό. Οι φάτσες (ή μάλλον οι σκατόφατσες) των Ορκ είναι σε κάποια σημεία τρομαχτικές και αυτό είναι στο συν. Σημειωτέον, λέγοντας για τρομαχτικές, η ταινία ΔΕΝ είναι για παιδιά, θα έχουν εφιάλτες το βράδυ... Ωραίο το Stormwind και το Ironforge, όπως και τα κλασικά δέντρα του Elwynn Forest. Αλλά πέραν αυτών, ένα μεγάλο letdown. Αδιάφορο στόρυ, πολλά πήγαινε έλα, χάρτινοι χαρακτήρες με τους οποίους πουθενά δεν "δένεσαι" και αδιαφορείς αν κάποιος πεθαίνει ή ζει. Ανύπαρκτο "χτίσιμο" χαρακτήρων, απλά η ταινία προχωράει και είναι ένα μεγάλο meeeeh. Δεν κατάλαβα το λόγο που έμπλεξαν στην ταινία τον Guldan και όλα τα άλλα μεγάλα ονόματα. Τους έχουμε φάει για τα καλά στη μάπα όλα αυτά τα χρόνια με τα παιχνίδια, δεν μπορούσαν τώρα απλά να δείξουν μια ιστοριούλα 2-3 άγνωστων ηρώων μέσα στον κόσμο του WarCraft και να βλέπουμε τα ωραία μέρη; Ή πιο απλά, ας μας έδειχναν έναν βαριεστημένο paladin να κάθεται στο Garrison του και να στέλνει τους followers τους σε αποστολές, πιο ενδιαφέρον θα είχε. Η σκηνή με το murloc (δυστυχώς κράτησε μόλις 2 δευτερόλεπτα) ήταν το peak της ταινίας. grlrlrlrlrlrlrlrgah. Η βαθμολογία του Rotten Tomatoes (με την οποία ήμουν θυμωμένος μέχρι πριν δω την ταινία) είναι πέρα ως πέρα δίκαιη. Πολλή φασαρία για το τίποτε. Υ.Γ. Περιμένω τώρα την επόμενη μεγάλη μου αγάπη στο cinema, το Star Trek, όπου και μυρίζομαι νέα μεγάλη απογοήτευση. Προσυπογράφω!!! Μόλις επέστρεψα κ γω κ τρομαζω που το λέω αλλά βαρέθηκα!!! Πέρα από το γεγονός ότι ζωντανεψαν εικόνες από ένα universe που λατρεύω από το μακρινό 1996 και το TOD... η ταινία δεν μου είπε κ πολλά. Φανταστείτε την αντίδραση κάποιου που γνώρισε το warcraft σήμερα όπως η γυναίκα μου. Πρώτη φορά απολογουμαι απέναντι της για την κινηματογραφικη επιλογή. Περίμενα να ακούσω από τον guardian το περίφημο "guldan order your Warlocks.." αλλά φευ.... Η εισαγωγή με έκανε να περιμένω κάτι επικό μιας κ μου θύμισε το intro του war3 έστω κ χωρίς τα infernos - δεν ήταν η ώρα τους ακόμα εξάλλου - αλλά μετά την ολοκλήρωση της ταινίας νομίζω θα προτιμούσα μια περιγραφή του πως φτάσαμε στην ετοιμασια του invasion. Ολόκληρα dranei πέρασαν κ δεν ακουμπησαν, ένα καρέ κ τέλος. Ελπίζω να βγει extended κ ευελπιστώ να υπάρξει κ συνέχεια παρόλο που το πρώτο δείγμα δεν με ικανοποίησε. Το ost πέρασε κ δεν ακουμπησε. Πρώτη φορά σε προϊόν blizz δεν συγκρατησα τιποτα. Ας περνάνε themes από τα games... Sorry blizz but you were not prepared. Έλα σε δύο χρόνια παρέα με την Activision (κηδεμονας λολ) αλλά ΈΛΑ με κανένα epic μη πω legendary item γιατί φέτος εσκασες μύτη με πρασινακια κ ένα rare στην καλύτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 μια χαρα prepared ηταν η Blizzard. δεν φταιει αυτη αν δεν μπορει να ικανοποιησει ολους τους φανς. οπως γινεται εξαλλου και στα παιχνιδια της εδω και χρονια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Χθές πήγαμε με έναν φίλο και το είδαμε. Εγώ που δεν είμαι και κάνας τρελός φάν ή γνώστης του σύμπαντος του warcraft , μπορώ να πω σχεδόν ενθουσιάστηκα... σαν κάτι να έλειπε βέβαια... το όλο Love story ήταν λίγο forced , το μόνο σίγουρο είναι πως όταν τελείωσε ήθελα και άλλο... Στον φίλο μου που είναι fan since 96 warcraft εποχές... άρεσε αλλά μέχρι ένα σημείο. και αυτός θα έβλεπε sequel(s) αλλα είπε πως του φάνηκε αρκετά "φτωχή" παραγωγή για blizzard και πως θα μπορούσαν να το έχουν κάνει ΠΟΛΥ καλύτερο και ΠΟΛΥ πιο απλό αν θέλανε να τραβίξουν και τους non fans γιατί δίνει πολλά ονόματα κτλ και δεν σε νοιάζει στην ουσία για κανέναν χαρακτήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Άντε σήμερα το απόγευμα θα πάω και εγώ στα village να την δώ. Ελπίζω να είναι καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα