Προς το περιεχόμενο

Warcraft (Η ταινία)

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι να σοιυ πω. κανε μια προσπαθεια.

α, κατι αλλο, οντως εφταιγε το Αθηναιον για το αθλιο 3D. στο Villages η διαφορα ηταν η μερα η νυχτα, ανωτερη ποιοτητα, πιο καθαρη εικονα, πιο φωτεινη, χωρις blur και judder. 

οποτε αν ειναι να την δειτε σε 3D, προτιμηστε σινεμα οπου εχει καλο εξοπλισμο για 3D .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mε λιγα λογια....

Πρεπει να σας αρεσει η ταινια αλλιως ο killik ,που ηξερε οτι η ταινια γαμαει πριν την δει, θα σας βγαλει τρολ,οτι φταιει το κοινο,το 3D του Αθηναιον,οτιδηποτε εκτος απο την ταινια που εχει εκληκτικη κινηματογραφιση και φοβερες γραμματοσειρες και ειναι και επος.

Αυτα.

μολις γυρισα απο το σινεμα!.... Καλη ταινια αλλα "λιγη" κατα την γνωμη μου....ενιωθα οτι με το που ξεκινησε το καλο, τελιωσε.

Σιγουρα οι φανς θα την απολαυσουν! anyway βλεπεται ανετα και σε κραταει ως το τελος

• Like 1

Μόλις την είδα, εμένα μ' άρεσε. Το CGI ήταν εξαιρετικό, πραγματικά δεν το περίμενα, καμία σχέση με το ψεύτικο CGI του hobbit. Δυστυχώς τα 24FPS δεν παλεύονται στο 3D, μετά τα 48FPS του hobbit μου κακοφαίνεται πολύ. Ο Travis Fimmel πολύ καλός στον ρόλο του, και η Paula Patton εξαιρετική ως Garona. Κατά τα άλλα, το δεύτερο μέρος πιστεύω θα 'ναι πολύ καλύτερο.

• Like 1

Η Patton προσωπικά μου φάνηκε να κάνει κάμποσο overacting σε διάφορες φάσεις.

Νομίζω πως ίσως η καλύτερη ερμηνεία όσο περίεργο και να φαίνεται ήταν του Kebbell ως Durotan, αλλά μου άρεσαν και ο Schnetzer και ο Fimmel.

ΓΙα τον Foster δεν ξέρω ενώ ήταν περίεργη επιλογή κάπως δουλεύει σα Medivh.

Είναι σίγουρο αυτό ;

Όχι μωρέ δεν είναι σίγουρο :P

Αν φέρει αρκετά εσόδα μια χαρά θα πάει για συνέχεια.

Καλά και σε άλλες ταινίες υπάρχει καλό cgi αλλά εδώ στα περισσότερα σημεία (διότι έχει και 2-3 φάσεις που είναι μέτριο ως κακό) έχει γίνει απίστευτη δουλειά κυρίως σε textures και motion cap.

Η πρώτη φορά που βλέπουμε σε κοντινό τον Durotan είναι μάλλον ό,τι καλύτερο έχω δει σε cgi χαρακτήρα.

• Like 1

Στα hobbit ήταν τραγικό εντελώς το CGI, σε σημείο να λες ότι στα παιχνίδια που παίζουμε είναι καλύτερο ξέρω 'γω..Εδώ ήταν όντως cinematic και κάτι που θα αργήσουμε αρκετά να δούμε σε γκέιμ(real-time). Facial animations και textures, απίστευτα.

στα Hobbit to CGI δεν επασχε στο τεχνικο κομματι, αλλα σκηνοθετικα. πχ τα μη ρεαλιστικα physics, το cinematography και οι γωνιες που ειχαν επιλεχθει στην σεκανς δρασης με τα goblins στο υπογειο βασιλειο τους, ηταν σαν να εβλεπες να παιζουν live action Donkey Kong...

• Like 1

Τα μη ρεαλιστικά physics, στον τεχνικό τομέα είναι. Γενικά έδειχνε πολύ ψεύτικο και είχα ξενερώσει πολύ προσωπικά, και 'δω τα ίδια χάλια περίμενα αλλά καμία σχέση(Ευτυχώς).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...