Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αν δεν δω πάντως δεν λέω κάτι, το trailer ούτε κρύο ούτε ζέστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εγώ είπα πως σε κόσμο που δεν έχει επαφή με το παιχνίδι και το είδαν μαζί μου καλά πέρασαν. Έχει αρκετά καλά στοιχεία η ταινία, έχει και κάποια κακά αλλά κατά τη γνώμη μου πάντα η τελική αίσθηση είναι θετική. Θα το ξαναδώ τη Δευτέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Και εμένα θα μου άρεσε που έχω ασχοληθεί με τα games να είναι όλο cgi αλλά θα πέρναγε στην κατηγορία του animation και πραγματικά θα το έβλεπαν μόνο οι fans.Ε και;Ενα σωρό ταινίες ήταν ανιμεισον Αλλά και τρελές εισπράξεις είχαν και ποιοτικοτατες ήταν. Απλά εν προκειμένω η ταινία ειναι φόλα,εντάξει μέχρι να τη δουν κάτι κολλημένα ατομακια,θα υπάρχει διχογνωμία Αλλά θα περάσει και ουτε καν θα ακουμπήσει. Με άβαταρ θα ασχολούμαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αυτές που έκαναν τρελά νούμερα ήταν παιδικά/comedy animation. Adult animation με τρελά νούμερα εγώ δε θυμάμαι. Το κοινό είναι ήδη περιορισμένο, αν ήταν full animation based σε κάποιο game property θα το έβλεπαν στο σινεμά μόνο οι φανατικοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 αξιοπρεπες το score. το For Azeroth μαμαει. και το Medivh πολυ καλο. https://www.youtube.com/watch?v=HzeG6bPrwV0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ΕΠΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ΕΠΟΣ! Τί έγινε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Θα διάβασε το σενάριο... :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Είχε avant premiere στο Αθήναιον σήμερα Μια χαρά ήταν, καλύτερη από Apocalypse και BvS Μακάρι να πάει καλά σε εισπράξεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 FAP FAP FAP FAP FAP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Έχετε κερδίσει από μια διπλή πρόσκληση για την αποψινή 3D πρεμιέρα της ταινίας WARCRAFT! http://freecinema.gr/warcraft-avant-premiere/ Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. freecinema.gr Μόλις τώρα είδα το email..................................................................................................................................................................................................................................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 εγω το ειδα το email 7 παρα και ετρεψα να προλαβω αφου ξεκιναγε 8. βεβαια το ειχαν στειλει απο το πρωι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το ξαναείδα και εγώ σήμερα. Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα περισσότερο από την πρώτη φορά. Άρεσε και στα άτομα που ήταν μαζί μου αλλά φάνηκε να αρέσει και στον κόσμο που ήταν στην αίθουσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) οταν χειροκροταει το κοινο στην polymorph σκηνη, η οταν ο Lothar εκδικειται τον γιο του , και μετα ξανα οταν τελειωνει η ταινια, τοτε ξερεις οτι η ταινια δουλευει. παντως λειπανε πολλες σκηνες, σκηνες που υπηρχαν στο footage που εχουμε δει μεχρι τωρα, καθως και απο το novelization και το stage shooting. και ο Duncan επιβεβαιωσε οτι το αρχικο cut ηταν 2.40m, αρα αφαιρεσε 40m. και αυτο ζημιωσε την ταινια, αυτο φαινεται, αλλα με καμια παναγια δεν ειναι το εκτρωμα που την βγαζουν τα σκυλια οι κριτικοι. Duncan did good. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2016 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Yes he did, fun ταινία, πολύ καλά CGI effects, το 3d effect αδιάφορο (πιθανότατα είχε θέμα και η προβολή γιατί είχε αρκετό blur/stuttering σε "pan" σκηνές), δεν κατάφερα να διακρίνω score (μάλλον θα χρειαστεί μεμονωμένη ακρόαση), δυστυχώς στο 2ο μισό μένεις με αρκετά wtf λόγω των περικοπών και ελπίζω σε ένα Directors Cut. Δυστυχώς όμως δεν νομίζω ότι θα βγάλει τόσα χρήματα ώστε να "ρισκάρει" το στούντιο για sequel (αν και η δικιά μου που δεν έχει ιδέα από το σύμπαν του Warcraft της άρεσε και πέρασε καλά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα