Προς το περιεχόμενο

Warcraft (Η ταινία)

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο metascore του imdb δινει στην ταινια 29%.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρο και ποιοι βαθμολογουνε,αλλα σιγουρα δεν ειναι καθολου,καθολου καλο σημαδι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκεί είναι στην ουσία οι ίδιες 4-5 κριτικές "επαγγελματιών" που υπάρχουν και στο RT... make what you want of it που λένε.

PS. Εμένα μου άρεσε έτσι και αλλιώς η ταινία. Είναι ένα καλό fantasy/action φιλμ που σε βάζει καλά στον κόσμο του Warcraft.

Εκεί είναι στην ουσία οι ίδιες 4-5 κριτικές "επαγγελματιών" που υπάρχουν και στο RT... make what you want of it που λένε.

PS. Εμένα μου άρεσε έτσι και αλλιώς η ταινία. Είναι ένα καλό fantasy/action φιλμ που σε βάζει καλά στον κόσμο του Warcraft.

Eιναι ,δεν ειναι οι ιδιοι μαλακες δεν μπορεις να μην το λαβεις υποψην.

Τέσσερις κριτικές είναι όλες και όλες. Όπως έχω ξαναπεί κάνε μια βόλτα στο RT και δες ταινίες που έχουν 80+ από κριτικούς να γελάς. Δεν προσπαθώ να σε πείσω για το αν είναι καλή ταινία ή όχι απλά λέω κρίνε μόνος σου.

Τέσσερις κριτικές είναι όλες και όλες. Όπως έχω ξαναπεί κάνε μια βόλτα στο RT και δες ταινίες που έχουν 80+ από κριτικούς να γελάς. Δεν προσπαθώ να σε πείσω για το αν είναι καλή ταινία ή όχι απλά λέω κρίνε μόνος σου.

Nαι βρε φιλε μου δεν διαφωνω μαζι σου,για αυτο αλλωστε εγραψα οτι δεν ξερω το πιον αυτων που γραφουν.Απλα οταν ξεκινας με τετοιο νουμερο ,ας μην περιμενουμε καμια ταινιαρα.Παλι ομως,μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται ,σωστα αλλα μια ταση την δειχνει...Αυτο λεω.

Κατανοητό. Απλά θα ανησυχούσα περισσότερο αν ήταν κριτικές κοινού. Στους επαγγελματίες ήταν σχεδόν σίγουρο πως δε θα άρεσε... Πολύ σπάνια βάζουν καλούς βαθμούς σε τέτοιες ταινίες. Anyway πλησιάζει η πρεμιέρα και θα μάθουμε πιο πολλά

Κατανοητό. Απλά θα ανησυχούσα περισσότερο αν ήταν κριτικές κοινού. Στους επαγγελματίες ήταν σχεδόν σίγουρο πως δε θα άρεσε... Πολύ σπάνια βάζουν καλούς βαθμούς σε τέτοιες ταινίες. Anyway πλησιάζει η πρεμιέρα και θα μάθουμε πιο πολλά

Mεταξυ μας,ακομα και μαπα να ειναι η ταινια ,πολλα fanboys θα την εδιναν τυφλα δεκαρια.Οπως ακριβως εγινε στο BvS.Tεσπα το ιδανικο ειναι να εχει ο καθενας το δικο του σκεπτικο και κριτηριο αλλα δεν μπορουμε να το παραβλεψουμε αυτο το νουμερο.

Nαι βρε φιλε μου δεν διαφωνω μαζι σου,για αυτο αλλωστε εγραψα οτι δεν ξερω το πιον αυτων που γραφουν.Απλα οταν ξεκινας με τετοιο νουμερο ,ας μην περιμενουμε καμια ταινιαρα.Παλι ομως,μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται ,σωστα αλλα μια ταση την δειχνει...Αυτο λεω.

κανεις δεν περιμενε ταινιαρα, εκτος απο τους υπερενθουσιωδεις φανς. αρκεια να ειναι μια διασκεδαστικη fantasy ταινια η οποια σεβεται το videogame, και με την οποια περνας ευχαριστα δυο ωρες.

οταν ομως καποιοι βγαινουν και την συγκρινουν με Battlefield Earth και Super Mario Bros, η χαρακτηριζουν το πανεμορφο cinematography της ως αθλιο, ε εκει αρχιζεις και βαζεις τα γελια.

τωρα αν εσυ θες να παρεις σοβαρα τις συγκεκριμενες κριτικες, wel, that's your problem.

Mεταξυ μας,ακομα και μαπα να ειναι η ταινια ,πολλα fanboys θα την εδιναν τυφλα δεκαρια.Οπως ακριβως εγινε στο BvS.Tεσπα το ιδανικο ειναι να εχει ο καθενας το δικο του σκεπτικο και κριτηριο αλλα δεν μπορουμε να το παραβλεψουμε αυτο το νουμερο.

ναι, αλλα το ιδιο ισχυει και για τις "καλες" ταινιες. διαφορετικα με βαση το imdb rating, το TDK ειναι καλυτερη ταινια απο το Godfather 2...

it's called instinct. δεν με διεψευσε με Mortal Kombat, ID4, Matrix, Blade, X-Men, Iron Man, Avengers, Avatar. δεν προκειται να το κανει με το Warcraft.

βλεπεις εγω δεν χρειαζομαι RT και MC. Ι trust my guts.

Το να αποφάσιζες εκ των προτέρων βάσει προκατάληψης τι σου αρέσει και τι όχι το λέμε ένστικτο τώρα;  :rolleyes:

Αν υποθέσουμε ότι θα πάνε σίγουρα 10 εκατομμύρια άτομα που ήταν και συνδρομητές, βάλε και απο 2-3 φίλους που θα κουβαλήσουν πάνε 30. Βάλε 7€ Μ.Ο. τιμή εισιτηριου, 210 εκ. τα έχει σίγουρα πιστεύω. Μετά απο αυτό είμαι ανάλογα πόσος κόσμος θα πιστεί να πάει.

ασχημα τα πραματα, το budget ειναι τελικα  $160m, πες και αλλα $50m το marketing, η ταινια πρεπει να βγαλει τουλαχιστον $500m για να εξασφαλιστει ενα σηκουελ.

πολυ δυσκολο πλεον να δουμε Burning Legion και Lich King στην μεγαλη οθονη...  :-(

Link.png Site: Summer Box-Office Guide to 'Suicide Squad,' Safe Bets and Potential Misfires

Και γω συμφωνω με το παραπανω.Το προηγουμενο σχολιο δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει. Δηλαδη αν η ταινια βγαλει τα μισα ή 300m για ποιο λογο να μην εξασφαλιστει ενα sequel???

κανεις δεν περιμενε ταινιαρα, εκτος απο τους υπερενθουσιωδεις φανς. αρκεια να ειναι μια διασκεδαστικη fantasy ταινια η οποια σεβεται το videogame, και με την οποια περνας ευχαριστα δυο ωρες.

οταν ομως καποιοι βγαινουν και την συγκρινουν με Battlefield Earth και Super Mario Bros, η χαρακτηριζουν το πανεμορφο cinematography της ως αθλιο, ε εκει αρχιζεις και βαζεις τα γελια.

τωρα αν εσυ θες να παρεις σοβαρα τις συγκεκριμενες κριτικες, wel, that's your problem.

ναι, αλλα το ιδιο ισχυει και για τις "καλες" ταινιες. διαφορετικα με βαση το imdb rating, το TDK ειναι καλυτερη ταινια απο το Godfather 2...

Κατσε ρε φιλαρακο.Ολοι περιμενουμε μια καλη ταινια.Τι παει να πει "σεβεται το video game"?.Αν ειναι δηλαδη ΙΔΙΑ με το video game αλλα δεν εχει story-acting-δομη θα πεις οτι ειναι καλη επειδη "σεβεται το video game"?Οι πρωτες κριτκες γραφουν οτι εχει ωραια εφε και τρομερα σκηνικα.Σαν το BvS.

To Dark Knight ειναι ταινιαρα απλα ο καθενας εχει το δικο του κριτηριο που βαθμολογει.Προφανως δεν ειναι καλυτερη απο το Godfather αλλα παραμενει καλη ταινια.Το ερωτημα πλεον στο Warcraft ειναι ,αν ειναι καλη ταινια...

το φοβερό συνεματογκραφι,από το τρειλερ το έκοψες;

ΓιΑτί κι εγώ από το τρέιλερ έκοψα ότι η ταινία θα είναι γτπκ

• Like 1

αν θέλει η blizzard να βγάλει και άλλη θα βγάλει ,εξαλου η activision-blizzard έχει πλέον δικό της στούντιο, δεν χρειάζεται χρήματα από άλλες εταιρίες , μπορεί άνετα να ξανά ρίξει 100-150 εκατομμυριάκια και για άλλη ταινία.Το τι λένε οι κριτικοί ταινιών προσωπικά με αφήνει αδιάφορο όπως πάντα, το θέμα είναι τι feedback θα έχει από τον κόσμο και τι έσοδα.

Και αν διαβάσετε τις κριτικές πολύ από αυτούς είναι για ξύλο , όπως ένας βλαξ στον guardian, που κάνει προπαγάνδα λέγοντας ότι τα ορκ είναι οι κακοί  ενχρωμοι μετανάστες-λαθρο που κάνουν εισβολή και alliance οι κάλοι  λευκοί Ευρωπαίοι .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...