Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταινια παντως πρεπει να πετυχει(και μακαρι κιολας)ανεξαρτητως αν μου αρεσει ή οχι,μονο και μονο για το τι μπορει να ακολουθησει σε επομενες ταινιες απο πλευρας warcraft lore. Η σειρα αν αξιοποιηθει σωστα μπορει πλησιασει τις παλιες εποχες του αρχοντα των δακτυλιδιων.

• Like 1
Δημοσ.

Η ταινια παντως πρεπει να πετυχει(και μακαρι κιολας)ανεξαρτητως αν μου αρεσει ή οχι,μονο και μονο για το τι μπορει να ακολουθησει σε επομενες ταινιες απο πλευρας warcraft lore. Η σειρα αν αξιοποιηθει σωστα μπορει πλησιασει τις παλιες εποχες του αρχοντα των δακτυλιδιων.

Μην περιμένεις Lord of the Rings διότι δεν είναι κάτι τέτοιο... και ούτε χρειάζεται να είναι εδώ που τα λέμε. Εξάλλου είναι τόσο διαφορετικό το premise, το background και η αισθητική που δε θα μπορούσε να είναι LOTR.

Η ταινία είναι καλή κατά την προσωπική μου πάντα άποψη και στο genre της, έχει χαρακτήρα και λειτουργεί σαν εισαγωγή στον κόσμο του Warcraft.

Δημοσ.

Το Warcraft και το Assasins Creed ειναι η ευκαιρια για να βλεπουμε πιο συχνα video-games στο πανι.Αν πετυχουν και βγαλουν λεφτα θα δουμε αρκετες ταινιες τετοιου ειδους.Για το Warcraft εχω πιστη στον σκηνοθετη που ειναι πολυ διαβασμενος και παθιασμενος με το παιχνιδι.

WAYWARD το CGI ειναι καλο ή σαν το πρωτο τρειλερ που ηταν πολυ εμφανη?Το βελτιωσαν καθολου?

Δημοσ.

Υπαρχει ενα θεμα με το Warcraft. Πολλοι θα πανε να δουνε το WoW και όχι το Warcraft Και μπορεί να χαλαστουν που θα δουνε μονο Ορκς και Χιουμανς. Περα απο αυτό θεωρώ ότι η ταινία θα ειναι καλή για το είδος, φαινεται να γινεται σοβαρη δουλεια. 

Δημοσ.

Το Warcraft και το Assasins Creed ειναι η ευκαιρια για να βλεπουμε πιο συχνα video-games στο πανι.Αν πετυχουν και βγαλουν λεφτα θα δουμε αρκετες ταινιες τετοιου ειδους.Για το Warcraft εχω πιστη στον σκηνοθετη που ειναι πολυ διαβασμενος και παθιασμενος με το παιχνιδι.

WAYWARD το CGI ειναι καλο ή σαν το πρωτο τρειλερ που ηταν πολυ εμφανη?Το βελτιωσαν καθολου?

Έγραψα και παραπάνω πως είδα copy το οποίο είναι πριν το πρώτο trailer οπότε... γενικά όμως το cgi είναι καλό ειδικά στα κοντινά. Μου χτύπησε περισσότερο στα μακρινά και μεγάλα πλάνα όπου πχ. δείχνει πολλά ορκ μαζί.

Ξέρω πως το δουλεύουν ακόμα πάντως... αν δεις αρχικό τρειλερ και πιο πρόσφατο είναι εμφανής η διαφορά.

Υπαρχει ενα θεμα με το Warcraft. Πολλοι θα πανε να δουνε το WoW και όχι το Warcraft Και μπορεί να χαλαστουν που θα δουνε μονο Ορκς και Χιουμανς. Περα απο αυτό θεωρώ ότι η ταινία θα ειναι καλή για το είδος, φαινεται να γινεται σοβαρη δουλεια. 

Και αυτοί που ενδεχομένως έχουν παίξει μόνο WoW θα βρουν πολλά στοιχεία και πράγματα που γνωρίζουν όπως μέρη, χαρακτήρες, κλπ. Η ταινία όμως είναι Warcraft και όχι WoW.

Δημοσ.

ενταξει, η ταινια ειχε και μικρο budget σε συγκριση με τα αλλα mega-franchises, γυρω στα 100m. νομιζω εχουν κανει αρκετα καλη δουλεια στον οπτικο τομεα με τα resources που ειχαν.

αν πετυχει η ταινια, ειμαι σιγουρος θα ανεβει το budget για τα sequels και θα δουμε πιο εντυπωσιακο CGI και πιο επικο θεαμα. πχ αερομαχιες αναμεσα σε zeppelin και gunships και flying dragons.

Δημοσ.

Χθες που πήγα σινεμά να δω το Civil War, έπαιξε το trailer του Warcraft και μπορώ να πω πως ειλικρινά φαίνεται απίστευτο το animation στη μεγάλη οθόνη και είναι πολύ καλύτερο φυσικά από το youtube. Επειδή πολλοί λένε πως το CGI του φαίνεται ψεύτικο..

Δημοσ.

το ιδιο ειπε και ο film critic του Forbes, ενω αρχικα δεν του αρεσε το trailer οταν το δε στο youtube, του πεσε το σαγονι οταν το ξαναειδε σε IMAX.

Δημοσ.

Χθες που πήγα σινεμά να δω το Civil War, έπαιξε το trailer του Warcraft και μπορώ να πω πως ειλικρινά φαίνεται απίστευτο το animation στη μεγάλη οθόνη και είναι πολύ καλύτερο φυσικά από το youtube. Επειδή πολλοί λένε πως το CGI του φαίνεται ψεύτικο..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!! Τοσα trailer εχουν βγει και επρεπε να περιμενουμε 1 μηνα πριν την ταινια για να δουμε και στο cinema trailer.Παρολα αυτα βλεπουμε οτι μλκια βγαινει(ξενη ή Ελληνικη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...