Wayward Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Γαμώτο, πώς τον έχουν κάνει έτσι τον Khadgar. Και εμένα μου φάνηκε κάπως στην αρχή αλλά είναι πιτσιρικάς στην ταινία (στην ουσία μαθητευόμενος) και εξελίσσεται πολύ καλά κατά τη διάρκεια της ταινίας...
KilliK Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 την εχεις δει την ταινια Wayward σε screening? Γαμώτο, πώς τον έχουν κάνει έτσι τον Khadgar. ειναι μαθητευομενος μαγος στην ταινια. οι μαγοι της Dalaran τον στελνουν στον Medivh για να τον διδαξει.
Wayward Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 καλη; η θα φαμε απογοητευση; Ρε συ Killik συνήθως δε συμφωνούμε οπότε μπορεί αυτό που θα σου πω σε εσένα να βγει ανάποδα, αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά η ταινία. Πέρασε νεράκι το δίωρο, είναι το story που στην ουσία σε βάζει στο σύμπαν του Warcraft οπότε είναι λίγο εισαγωγικό. Έχει 2-3 χαρακτήρες που είναι πάρα πολύ καλοί και αναπτύσονται όμορφα, ωραία σκηνικά, εφφέ, κλπ. Πολλά "καλούδια" και easter eggs για τους παίχτες του παιχνιδιού και ωραίες μάχες. Ο κόσμος έχει κρατηθεί αρκετά κοντά στο παιχνίδι. Έχει 2-3 πραγματάκια που δε με ικανοποίησαν (φυσικά δε μπορώ να μπω σε λεπτομέριες), κάποιες καταστάσεις που περνάνε λίγο βιαστικά (αλλά οκ είχαν πολλά να χωρέσουν σε 2 ώρες) και φοβήθηκα μήπως στους μη-gamers δεν περάσει τίποτα από αυτά. Ευτυχως διαψεύστηκα αφού πέρασαν καλά και τους άρεσε η ταινία. Ελπίζω να πάει καλά διότι φαίνεται πως έχει πολλά πράγματα να δώσει ο Jones στις επόμενες ταινίες αν του δωθεί ευκαιρία. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ρε συ Killik συνήθως δε συμφωνούμε οπότε μπορεί αυτό που θα σου πω σε εσένα να βγει ανάποδα, αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά η ταινία. Πέρασε νεράκι το δίωρο, είναι το story που στην ουσία σε βάζει στο σύμπαν του Warcraft οπότε είναι λίγο εισαγωγικό. Έχει 2-3 χαρακτήρες που είναι πάρα πολύ καλοί και αναπτύσονται όμορφα, ωραία σκηνικά, εφφέ, κλπ. Πολλά "καλούδια" και easter eggs για τους παίχτες του παιχνιδιού και ωραίες μάχες. Ο κόσμος έχει κρατηθεί αρκετά κοντά στο παιχνίδι. Έχει 2-3 πραγματάκια που δε με ικανοποίησαν (φυσικά δε μπορώ να μπω σε λεπτομέριες), κάποιες καταστάσεις που περνάνε λίγο βιαστικά (αλλά οκ είχαν πολλά να χωρέσουν σε 2 ώρες) και φοβήθηκα μήπως στους μη-gamers δεν περάσει τίποτα από αυτά. Ευτυχως διαψεύστηκα αφού πέρασαν καλά και τους άρεσε η ταινία. Ελπίζω να πάει καλά διότι φαίνεται πως έχει πολλά πράγματα να δώσει ο Jones στις επόμενες ταινίες αν του δωθεί ευκαιρία. Μαθαμε και την διαρκεια της ταινιας επιτελους
KilliK Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ειχα την εντυπωση οτι η διαρκεια της ηταν 1¨40. λεπτα. α, οχι, 2 ωρες και 3 λεπτα ειναι: https://www.google.com/search?q=warcraft+movie+running+time&gws_rd=ssl Επεξ/σία 7 Μαΐου 2016 από KilliK
KilliK Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Έχει 2-3 πραγματάκια που δε με ικανοποίησαν οπως; βαλε σποιλες αν θες να τα περιγραψεις.
Wayward Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κάποιοι χαρακτήρες θα ήθελα να είχαν περισσότερο χρόνο διότι αναπτύσσονται λίγο απότομα, θα ήθελα λίγο παραπάνω large scale battles, και ενώ το cgi είναι άψογο στα κοντινά πλάνα, με πολύ καλά textures και τα facial motion capture των ορκ είναι καταπληκτικά, χτυπάει λίγο στο μάτι όταν δείχνει μαζικά ορκς σε ανοιχτής λήψης πλάνα (ΑΛΛΑ είδα working copy, σκέψου πριν πέσουν τα φίλτρα και η δουλειά που έχει γίνει στο τελευταίο τρειλερ) Σα γενική άποψη η ταινία μου άρεσε πολύ, είναι ένα πολύ καλό action/fantasy movie, απλά τα περισσότερα είναι nitpicking. Θα τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά όταν βγει... ένας μήνας έμεινε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα