c4lex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Τα wp πόσο; Περίπου 2%. Πίσω από Blackberry και το Bada της Samsung. Αν θυμάμαι καλά, μόλις πρόσφατα το WP κατάφερε να ξεπεράσει το discontinued Symbian, ή προβλέπεται να το ξεπεράσει σύντομα (lol). Επίσης, μια διόρθωση, η Google πληρώνει τους κατασκευαστές για το Android, δεν το δίνει απλά δωρεάν. Όπως πληρώνει την Mozilla για το Firefox. Η συζήτηση για τα High End μοντέλα σε σχέση με την τιμή του Android είναι άκυρη. Στα high End μοντέλα οποιοδήποτε κατασκευαστή/OS/w/e πάντα υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους. Η Apple βγάζει μόνο High End. Στα low end μοντέλα που μετράει το παραμικρό, το Android είναι αχτύπητο σε τιμή, ακριβώς λόγω του οικονομικού μοντέλου του. (Ακόμα έχετε ελπίδες για το WP8? Εδώ αν δεν διορθώσουν τα Windows 8, πάνε για επική καταστροφή τύπου Τιτανικού στο Desktop.)
ektor7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 (Ακόμα έχετε ελπίδες για το WP8? Εδώ αν δεν διορθώσουν τα Windows 8, πάνε για επική καταστροφή τύπου Τιτανικού στο Desktop.) Για να σου γράφω ακομη από το 3χρονο hd2 με wp7 και να ΘΕΛΩ να κανω σχεδόν όλες μου δουλειες σ'αυτο,ενώ έχω πάντα μαζί μου και το sgs3,νομίζω λέει πολλά για το αν έχουμε ελπίδες ακομη ή όχι για το OS! Όσο για τα windows 8,όσο εσύ θα παίζεις τον Nostradamus και να προμηνυεις επικές καταστροφές,εγώ θα προτιμησω να ασχοληθώ με το γαματο αυτό os που μας προσφερες η ms! Τα λέμε σε κανένα χρόνο που δε θα υπάρχουν τα WP και τα windows8!Μέχρι τότε άστε μας στην ησυχια μας,για να τα χαρούμε!
c4lex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Τις προφητείες τις έκανα το 2008. Τώρα απλά βλέπω πόσο δίκιο είχα... http://www.theregister.co.uk/2013/01/24/windows_8_blame_game/
pgt397 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Nα πρεπει να αποδειξει το android τι?χα χα χα χα χα χα χα Κανει παρτυ το αστειο ios.....Αλλα αμα εισαι κολημενος με το iphone αυτα θα γραφεις.50 μοναδες διαφορα σε ποσοστο απλα ειναι χαος......Και τελειωτικο χτυπημα το οτι το galaxy3 ξεπερασε σε πωλησεις το iphone 5 μεσα στην αμερικη.....Eχει πεθανει το ios,αλλα επιδει ειναι μοδα και πουλαει σε οποιον ναναι δεν εχουνε αναγγειλει ακομα την κηδεια του
ektor7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Τις προφητείες τις έκανα το 2008. Τώρα απλά βλέπω πόσο δίκιο είχα... http://www.theregister.co.uk/2013/01/24/windows_8_blame_game/ Μήπως το 2008,προεβλεψες και την έξαρση των smatphones και tablets?
c4lex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως το 2008,προεβλεψες και την έξαρση των smatphones και tablets? Yup. Η πάλη για τα smartphones και τα Tablets είναι πολύ παλιότερη απ' ότι νομίζεις.. Η microsoft κυνήγησε ανεπιτυχώς και τα δύο στο παρελθόν. 2004 (2005?) μίλαγα για την Nokia. Το Symbian ήταν απάντηση της Nokia στο Windows Mobile. Και κατάφερε απόλυτα να κρατήσει το WM στο λιμάνι.
ektor7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Yup. Η πάλη για τα smartphones και τα Tablets είναι πολύ παλιότερη απ' ότι νομίζεις.. Η microsoft κυνήγησε ανεπιτυχώς και τα δύο στο παρελθόν. 2004 (2005?) μίλαγα για την Nokia. Το Symbian ήταν απάντηση της Nokia στο Windows Mobile. Και κατάφερε απόλυτα να κρατήσει το WM στο λιμάνι.Το ένα κρατήθηκε στο λιμάνι και το άλλο βούλιαξε στ'ανοικτα!Για να δούμε αν θα βγουν οι προφητείες σου,γιατί εγώ βλέπω άλλες εντελώς διαφορετικές εξελίξεις!
Helly Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μην ξεχνάμε ότι στην εξίσωση παίζει και Android=Linux Φιλε ATHANKAR ΣΥΜΦΩΝΩ.Καθαρισε λιγο και το inbox σου γιατι θελω να σου στειλω Pm και δε μπορω.
doubleh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Για να σου γράφω ακομη από το 3χρονο hd2 με wp7 και να ΘΕΛΩ να κανω σχεδόν όλες μου δουλειες σ'αυτο,ενώ έχω πάντα μαζί μου και το sgs3,νομίζω λέει πολλά για το αν έχουμε ελπίδες ακομη ή όχι για το OS! 1ο πληθυντικό είναι αυτό ή τυπογραφικό λάθος;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα