Waldo_Vrs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δεν γνωρίζω πολλά επί του θέματος. Αυτό που θέλω να φτιάξω (πως το έχω στο μυαλό μου) είναι το εξής: Να βάλω μια κάμερα (δεν ξέρω τι) (φατνάζομαι ip camera) έξω απο την είσοδο του σπιτιού μου (εσωτερικός χώρος) και να γράφει ειδικά το βράδυ ποιος ανεβαίνει τις σκάλες για παράδειγμα. Με ενδιαφέρει να βλέπω απο τις 12 το βράδυ μέχρι τις 3 το πρωί που είμαι ακόμα ξύπνιος στο γραφείο μόλις βρίσκει κάποια κίνηση να μου τη δείχνει σε μια μικρή τηλεόραση που θα έχω στο δωμάτιο...μόλις πέφτω για ύπνο θέλω να γράφει απο τις 3 μέχρι τις 6-7 το πρωί και μετά τέλος... Και plus ακόμα κάτι....υπάρχει κάτι να βάλω και στη πόρτα μου που να το ενεργοποιώ πριν πέσω για ύπνο και αν τυχόν ανοίξει η πόρτα να "σηκώσει τη γειτονιά" ? και να το κλείνω το πρωί όταν σηκωθώ?. Σαν εξοπλισμό δεν έχω κάτι κατά νου γιατί δεν ξέρω τι χρειάζομαι για όλα αυτά...φαντάζομαι φυσικά πως η ιδέα μου γίνεται ???... Σε μια γενική σκέψη μου λέω μήπως μπορώ να συνδέσω τη κάμερα με το router και απο εκεί να μπορώ να βλέπω όποτε θέλω σε μια τηλεόραση μικρή live όταν πιάνει κίνηση?.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα