Προς το περιεχόμενο

lg optimus 4x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά το μόνο που έχω δει είναι τα χαρακτηριστικά του! Ανάμεσα σε αυτό και το optimus vu ποιο είναι καλύτερο? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το VU δεν είναι κινητό είναι μικρή ταμπλέτα που κάνει και τηλέφωνα :P Πολύ τίμιο για τα λεφτά που ζητάει να το αποκτήσεις.

Από την άλλη το Optimus X4 είναι ένα high end 4 πύρινο κινητό. Απίστευτη 4.7 οθόνη LCD ips που για μένα είναι πολύ καλύτερη από τις υπερκορεσμένες super amoled της sumsung. Ταχύτατο ,φοράει τον tegra3 και ειναι πολύ smooth με την ics που φοράει.

Ειναι παρεξηγημένο λόγω ιστορικού. Η lg έδινε τις αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο και πιστεύεται από όλους ότι θα συνεχίσει να το κάνει και τώρα. Ευτυχώς όμως μέχρι τώρα αν και δεν έχει πάρει ακόμη jb, έχει κάνει 3-4 αναβαθμίσεις - διορθώσεις στην ics και ίσως αυτό δείχνει ότι θα ασχοληθεί και παραπέρα με αυτό .

Έχει κλειδωμένο bootloader και δεν έχει υποστήριξη από τα τζιμάνια του xda. Αλλά από ότι λέγεται η jb θα τον έχει ξεκλειδωμένο.

Πριν λίγο καιρο ήταν το απόλυτο vfm στα high end κινητά. Από την μια τα ιντερνετομάγαζα (κανονική εγγύηση απο lg) στα 350 ευρώ, από την άλλη δινότανε δωρεαν με ακριβές τηλεοράσεις lg με αποτέλεσμα να το βρίσκεις σε αγγελίες ολοκαίνουργιο γύρω στα 300.

Ότι θέλεις ρώτα με :)

Δημοσ.

350€ για phablet

4:3 & 1024x768

1GB RAM

Quadcore CPU

είναι γαμώ!

Εδώ και μήνες έδωσα το Galaxy S μου(μεγάλη μλκία που δεν το κράτησα για 2ο) και πήρα iPhone!

Τώρα θέλω για δεύτερο, ένα Android smartphone αλλά να είναι ψιλοϊδιαίτερο

και να μην θέλει ένα σκασμό χρήματα!

Το VU ειδικά μεταχειρισμένο, με δελέαζει.

Αλλά και 350€ για αυτά που κάνει είναι super.

Το δυστύχημα είναι πως δεν το έχω δουλέψει για να δω πως τα πάει,

αλλά θα το αγόραζα.

Δημοσ.

Το VU δεν είναι κινητό είναι μικρή ταμπλέτα που κάνει και τηλέφωνα :P Πολύ τίμιο για τα λεφτά που ζητάει να το αποκτήσεις.

Από την άλλη το Optimus X4 είναι ένα high end 4 πύρινο κινητό. Απίστευτη 4.7 οθόνη LCD ips που για μένα είναι πολύ καλύτερη από τις υπερκορεσμένες super amoled της sumsung. Ταχύτατο ,φοράει τον tegra3 και ειναι πολύ smooth με την ics που φοράει.

Ειναι παρεξηγημένο λόγω ιστορικού. Η lg έδινε τις αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο και πιστεύεται από όλους ότι θα συνεχίσει να το κάνει και τώρα. Ευτυχώς όμως μέχρι τώρα αν και δεν έχει πάρει ακόμη jb, έχει κάνει 3-4 αναβαθμίσεις - διορθώσεις στην ics και ίσως αυτό δείχνει ότι θα ασχοληθεί και παραπέρα με αυτό .

Έχει κλειδωμένο bootloader και δεν έχει υποστήριξη από τα τζιμάνια του xda. Αλλά από ότι λέγεται η jb θα τον έχει ξεκλειδωμένο.

Πριν λίγο καιρο ήταν το απόλυτο vfm στα high end κινητά. Από την μια τα ιντερνετομάγαζα (κανονική εγγύηση απο lg) στα 350 ευρώ, από την άλλη δινότανε δωρεαν με ακριβές τηλεοράσεις lg με αποτέλεσμα να το βρίσκεις σε αγγελίες ολοκαίνουργιο γύρω στα 300.

Ότι θέλεις ρώτα με :)

Φιλε μου το εχεις προσωπικα το κινητο;γιατι με ενδιαφερει η αγορα τ, το θεμα με το βιντεο εστρωσε;

Δημοσ.

Επειδή με ρωτήσανε για αυτό το θέμα και 2 παιδιά με pm , βάζω μερικές φώτο και βίντεο να βγάλεται μόνοι σας συμπεράσματα. Η σύγκριση είναι με το iphone 4s μου.

Βίντεο με Lg p880     

Bίντεο με Ιphone 4s  

lgvsiphone.jpg

IPHONE 4S 

kotsiaiphone4s.jpg[/img]

LG P880

kotsialgp880.jpg[/img]

IPHONE 4S

motoiphone.JPG[/img]

LGP880

motolgp880.jpg[/img]

Για το θέμα της μπαταρίας που με ρωτάει ένας άλλος φίλος δεν έχω πλήρη γνώμη ακόμη αλλά με την χρήση που του κάνω (καμιά ώρα ράδιο,1-2 ωρες internet ,8-10 μικρές σε διάρκεια τηλεφωνικές κλήσεις, κρατάει περίπου μιάμιση μέρα. Κλειστά πάντα το wi-fi και 3g όταν δεν τα χρησιμοποιώ.Την πρώτη μέρα που το πήρα και το σκάλιζα συνέχεια, (gps,internet,google play,photo,video,παιχνίδια) με το ζορι την έβγαλε την ημέρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...