Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικό λειτουργικό είναι που βασίζετε σε πυρήνα linux. Μην ξεχνάμε ότι η google εδώ και χρόνια στα γραφεία της τρέχει ένα custom linux λειτουργικό που βασίζετε σε ubuntu.

Δημοσ.

Σίγουρα για να αυξάνονται οι εταιρίες και τα μοντέλα που το υποστηρίζουν σημαίνει πως πουλαει...εμένα πάντως προς το παρόν δεν με έχει κερδίσει

Δημοσ.

Οτι χειρότερο έχει περάσει από τα χέρια μου ένα χρόνο πριν όμως περίπου,τώρα αν κάτι άλλαξε δεν το γνωρίζω,αν κρίνουμε ομως από τον chrome browser που την κάναμε οι περισσότεροι με ελαφριά,εύκολα μπορείς να συμπεράνεις..

Δημοσ.

Οντος έτσι ήταν όπως τα λές στην αρχική του μορφή. Τον Μαιο όμως αναθεώρησαν τελείως την φιλοσοφία του λειτουργικού και με ένα τεράστιο update το άλλαξαν τελείως φέροντας το σταδιακά ποιο πολύ στα λειτουργικά που ξέρουμε με file manager, με επιφάνεια εργασίας, με παράθυρα που αλλάζεις το μέγεθος. Νομίζω αν δούνε ότι έχει επυτηχία το μόνο που μένει είναι ένας package manager, μια συμβατότητα με android και θα έχουμε μια πλήρες linux διανομή

Δημοσ.

Κανονικό λειτουργικό είναι που βασίζετε σε πυρήνα linux. Μην ξεχνάμε ότι η google εδώ και χρόνια στα γραφεία της τρέχει ένα custom linux λειτουργικό που βασίζετε σε ubuntu.

Link.png Site: http://www.geekwire.com/2012/job-google-microsoft-office/">Looking for a job at Google? Better know Microsoft Office

Οντος έτσι ήταν όπως τα λές στην αρχική του μορφή. Τον Μαιο όμως αναθεώρησαν τελείως την φιλοσοφία του λειτουργικού και με ένα τεράστιο update το άλλαξαν τελείως φέροντας το σταδιακά ποιο πολύ στα λειτουργικά που ξέρουμε με file manager, με επιφάνεια εργασίας, με παράθυρα που αλλάζεις το μέγεθος. Νομίζω αν δούνε ότι έχει επυτηχία το μόνο που μένει είναι ένας package manager, μια συμβατότητα με android και θα έχουμε μια πλήρες linux διανομή

Ειδικά αυτό το "παράθυρα που αλλάζεις το μέγεθος" μ΄ εντυπωσιάζει,ψήνομαι.

Ένα Acer Timeline έχει 7-8 ώρες αυτονομία,τρέχει Windows κι έχει 150 ευρώ περισσότερα.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι το τελευταίο,μας έλειπε μια πλήρης linux διανομή,οι 2.447 δεν είναι αρκετές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...