chek2fire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κανονικό λειτουργικό είναι που βασίζετε σε πυρήνα linux. Μην ξεχνάμε ότι η google εδώ και χρόνια στα γραφεία της τρέχει ένα custom linux λειτουργικό που βασίζετε σε ubuntu.
mikegad Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Σίγουρα για να αυξάνονται οι εταιρίες και τα μοντέλα που το υποστηρίζουν σημαίνει πως πουλαει...εμένα πάντως προς το παρόν δεν με έχει κερδίσει
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Οτι χειρότερο έχει περάσει από τα χέρια μου ένα χρόνο πριν όμως περίπου,τώρα αν κάτι άλλαξε δεν το γνωρίζω,αν κρίνουμε ομως από τον chrome browser που την κάναμε οι περισσότεροι με ελαφριά,εύκολα μπορείς να συμπεράνεις..
chek2fire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Οντος έτσι ήταν όπως τα λές στην αρχική του μορφή. Τον Μαιο όμως αναθεώρησαν τελείως την φιλοσοφία του λειτουργικού και με ένα τεράστιο update το άλλαξαν τελείως φέροντας το σταδιακά ποιο πολύ στα λειτουργικά που ξέρουμε με file manager, με επιφάνεια εργασίας, με παράθυρα που αλλάζεις το μέγεθος. Νομίζω αν δούνε ότι έχει επυτηχία το μόνο που μένει είναι ένας package manager, μια συμβατότητα με android και θα έχουμε μια πλήρες linux διανομή
privateer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Φτηνό windows laptop+chrome>>>>>> Chromebook 1
gnsX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κανονικό λειτουργικό είναι που βασίζετε σε πυρήνα linux. Μην ξεχνάμε ότι η google εδώ και χρόνια στα γραφεία της τρέχει ένα custom linux λειτουργικό που βασίζετε σε ubuntu. Site: http://www.geekwire.com/2012/job-google-microsoft-office/">Looking for a job at Google? Better know Microsoft Office Οντος έτσι ήταν όπως τα λές στην αρχική του μορφή. Τον Μαιο όμως αναθεώρησαν τελείως την φιλοσοφία του λειτουργικού και με ένα τεράστιο update το άλλαξαν τελείως φέροντας το σταδιακά ποιο πολύ στα λειτουργικά που ξέρουμε με file manager, με επιφάνεια εργασίας, με παράθυρα που αλλάζεις το μέγεθος. Νομίζω αν δούνε ότι έχει επυτηχία το μόνο που μένει είναι ένας package manager, μια συμβατότητα με android και θα έχουμε μια πλήρες linux διανομή Ειδικά αυτό το "παράθυρα που αλλάζεις το μέγεθος" μ΄ εντυπωσιάζει,ψήνομαι. Ένα Acer Timeline έχει 7-8 ώρες αυτονομία,τρέχει Windows κι έχει 150 ευρώ περισσότερα. Στο μόνο που συμφωνώ είναι το τελευταίο,μας έλειπε μια πλήρης linux διανομή,οι 2.447 δεν είναι αρκετές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα