Προς το περιεχόμενο

Q projectQ > Η μητρική που υπόσχεται συμβατότητα κ με τα 3 βασικά λειτουργικά.

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπόθεση δλδ, ok...

όχι αν πρέπει να αλλάξουν όλο το σχεδιασμό των μητρικών και των επεξεργαστών τους και να χάσουν όποιο πλεονέκτημα έχεις ο ένας απέναντι στον άλλον...

Yπήρχαν παλιά (97-98 αν θυμάμαι καλά) μητρικές που είχαν τόσο slot1 για τον pentium 2 αλλά και PGA (το σοκετ που ξέρουμε σήμερα). Μάλιστα δεν ήταν σπάνιο φαινόμενο, προσωπικά είχα συναντήσει αρκετές. Θα αναφέρω κάποια στιγμή συγκεκριμένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eμ, δεν μας εξηγείς για να μπούμε στο θέμα.  :P  Ενδιαφέρον το αρχικό ποστ αλλά έχει και πολλά κενα.

Το πρώτο και τελευταίο ερώτημα είναι ένα για μένα: Θα παίξει αυτή η μητρική αυτόματα χωρίς την παραμικρή παρέμβαση του χρήστη ή θα χρειαστεί όλο το γνωστό διάβασμα, ψάξιμο κτλ.

Αν είναι τα πρώτο, είναι κάτι καινούριο αλλά βλέπω να υπάρχουν προβλήματα με την apple ανάλογα με το πως θα διαφημιστεί βέβαια. Αν είναι το δεύτερο, δεν βλέπω κάτι άξιο σχολιασμού.

Κοίτα επειδή μίλησα με τον τύπο,απ'οτι κατάλαβα,έχει επιστρατεύσει διάφορους του Hackint0sh οπότε αυτοί θα φτιάξουν τ'αναλογα "πακετάκια" για πιο εύκολη εγκατάσταση που σίγουρα όμως δεν θα κάνει αυτός την διάθεση τους.. Φυσικά θα θέλει διορθώσεις έχει προβληματικό codec στον ήχο,και ότι άλλο συνεπάγεται το z77 όπως το native usb3 trim support κλπ. Θα δείξει,αφού παρουσιάσουν την πρώτη πετυχημένη εγκατάσταση θα έχω ασφαλή συμπεράσματα μιας και είναι δύσκολο ν' αποκτηθει λόγω Αμερικής.

Εγώ έχω άλλες ανησυχίες με τους εν'λογω κ όπως παρουσιάζεται αλλά ελπίζω να διαψευστώ.

Στα Win θα είναι οκ εκτός από τα 8 και το Usb 3 που δεν έχει βγάλει η Intel ακόμα drivers,

και στο linux έχω άγνοια αλλά γιατί όχι ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...