Προς το περιεχόμενο

accessories tablet samsung ativ 11,6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι του forum!!

Εχω ενα προβλημα την τελευταια εβδομαδα σχετικα με καποια συγκεκριμενα αξεσουαρ για το νεο μου tablet samsung ativ ιντσων 11,6( αρκετα μεγαλυτερο απο τα συνηθισμενα IPAD!! - θα καταλαβετε γιατι το λεω)

Μετα απο 2-3 εβδομαδες λειτουργιας σκεφτηκα τι πιο λογικο απο το να προστατεψω το Tablet με αξεσουαρ (θηκη και προστατευτικη ζελατινα οθονης) καθως περιπλανιοταν στον χωρο του γραφειου γυμνο και απροστατευτο :(

Ξεκινω το ψαξιμο λοιπον και διαπιστωνω οτι ολα τα παρελκομενα ειναι φτιαγμενα για ipad 1,2,3,4,5,6,7 αντε το πολυ για 10 ιντσων tablet (Το μονο που βρηκα ηταν τσαντακια μεταφορας - που χρησιμοποιουσαμε στα τοτε netbook)

καθως και ζελατινες μεχρι 10 ιντσες..( εκτος 1 Universal στο πλαισιο)

Κριμα παντως να βγαινουν ταμπλετες σε τετοιο μεγεθος - τετοια τιμη (800 ευρω!!) και να μην

υπαρχουν τα απαραιτητα παρελκομενα

Αν γνωριζει καποιος καποιο site με τετοιου μεγεθους αξεσουαρ ( θα προτιμουσα βεβαια κατι σε book case :-) - η κατι συγκεκριμενο θα με εξυπηρετουσε παρα πολυ.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Κι εγώ που είχα πάρει tablet όχι της Apple μετά από υπομονή αρκετών μηνών(σαν μην πω τι άκουγα τους υπαλλήλους να λένε ότι όπου να 'ναι να έρθουν τα αξεσουάρ) αναγκάστηκα να την πάρω από ebay τη μεμβράνη. Και φυσικά και σε πιο καλή τιμή και σε πακέτο 3 τεμαχίων. Το ίδιο έκανα και πρόσφατα που άλλαξα και κινητό(μόνο που αυτή τη φορά δεν έκανα τον κόπο να ρωτήσω καν στο κατάστημα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...