ilos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Λοιπόν ένα μίνι review για το gothic 2. Σε γραφικά δεν έχει και πολλές διαφορές σε σχέση με 1, είναι ίσως λίγο πιο φινετσάτο και λιγότερο χοντροκομμένο. Στο κυρίως πιάτο ευτυχώς έχουν αφήσει το gameplay το ίδιο με κάποιες βελτιώσεις στο inventory στα sales στο interface για τα όπλα κτλ. Το story είναι στο ίδιο πνεύμα με το 1 που είναι καλό. Ξεχωρίζει πάλι για το freelancing και το ελεύθερο σενάριο. Οι πρώτες μάχες μου φάνηκαν πολύ πιο δύσκολες από Ι. Επιβάλλεται σύντροφος όπου υπάρχει. ΤΕΡΑΣΤΙΑ Μ@Λ@ΚΙ@ ΤΟΥΣ Δεν γίνεται να κάνεις import χαρακτήρα από 1. Αυτό το συστατικό θα έδινε μεγάλη αξία στον τίτλο όπως στα BG. Η δικαιολογία είναι και καλά οτί μετά την μάχη στο 1 είσαι ημιθανής, σε βρίσκει και σε επαναφέρει ο μέντοράς σου και δεν γίνεται να είσαι demi-god πάλι, αφού έχεις χάσει το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων σου λόγω του μεγάλου διαστήματος που σου πήρε να αποθεραπευτείς. Μ@Λ@ΚΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ Είναι και σχετικά πιο βαρύ σε σχέση με 1...
ilos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Α και σχετικά με τα rpgs east vs west : http://www.gamespy.com/counterspy/july03/spy07/
Dreamstorm Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 χαίρομαι ειλικρινά που βρήκα αυτό το topic!επειδή βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω λέω να γράψω μια μικρή ιστορία και όποιος θέλει διαβάζει.Θυμάμαι που ήμουν μικρούλης και ένας φίλος μου αγόρασε ένα υπολογιστή και ενθουσιάστηκα.Ήταν ενας amstrad cpc 6128.Εκεί,έπαιξα το πρώτο rpg και το όνομα του:Bloodwych!!οι πιο παλιοί εδώ μέσα ισως να το θυμούνται.Ισως το πρώτο με ψευτο-3d γραφικά με ταυτόχρονα 16 χρώματα στην οθόνη!Ο z-80 με τα 4 ολόκληρα Mhz έδινε σοου.Απίστευτα εθιστικό παιχνιδάκι με επιλογή ανάμεσα σε χαρακτήρες,με πολλά ξόρκια και μάχες καθώς και αρκετούς γρίφους.Σε σύγκριση με όλα τα text της εποχής ήταν κορυφαίο.Δυστυχώς ποτέ δεν κατάφερα να το τελειώσω.Μετά άλλαξαν οι εποχές και απο τα 8-bit περάσαμε στα 16-bit.Τότε ήμουν τυχερός κάτοχος μιας amiga 1200.Πολύ καλός υπολογιστής(μην ξεχνάμε τα 4.096 χρώματα ταυτόχρονα στην οθόνη).Τα γραφικά που είχε το agony(Psygnosis) ακόμα και σήμερα θεωρούνται υπέροχα.Στην amiga den ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ.Την σειρα eye of the beholder,to pools of darkness,dark queen of Krynn...όλα καταπληκτικά όμως πιστεύω οτι το Pool of darkness ξεχώρισε...ακόμα ο avatar tou bane νιώθει την οργή του party μου!!!δυστυχώς ποτέ δεν κατάφερα να παίξω σε μεγάλο βαθμό τον θρύλο:Dungeon Master.Το workbench ή kickstart (δεν θυμάμαι) ήταν ασυμβατό με τh 500ρας amiga.Το μόνο που κατάφερα ήταν σαν πνεύμα να διαλέξω πολεμιστή και μετα το παιχνίδι σταμάταγε.Μετά πέρασε ο καιρός και ήρθε ο καιρός των 32-bit...εδώ ανάμεσα στις αρκετές επιλογές πιστεύω οτι τα baldur's gate θα παραμείνουν κλασικά και ανεπανάληπτα!τότε έρχεται η γενιά των 64-bit...το τι θα δουν τα μάτια μας ποιος ξέρει!ένα μόνο είναι σίγουρο...evil shall perish again..light embrace me!!!
Guerriero4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Ap'oti eida bgike to Demo tou Lionheart, ena RPG pou kata kapoio tropo einai sunexeia tis seiras Fallout( ws pros to stil paixnidiou ). Download demo apo edw: http://www.fileplanet.com/files/120000/128335.shtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.