Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να μου πείτε πια θα προτείνατε ως καλύτερη λύση για να κάνω redirect packets ανάλογα με το port, στην ανάλογη aDSL γραμμή. Αυτή τη στιγμή έχω καταφέρει να κάνω τη δουλειά μου με το pfsense αλλά αντιμετωπίζω σε άκυρα εντελώς διαστήματα στιγμιαίο packet loss >80%.

Όταν λέω στιγμιαίο εννοώ και 3 ~ 5 λεπτά. Σίγουρα δεν οφείλετε στην γραμμή γιατί όταν αλλάζω gateway και κουμπώνω απευθείας την dsl στο pc το πρόβλημα σταματά…

Από το configuration που έχω κάνει, υποθέτω ότι παίζει το inbound traffic κάπου να ‘χάνεται’…

Ερώτηση λοιπόν παίδες… όσον αφορά το pfsense, ξέρει κανείς τι rules μπορεί να έχω παραλείψει?

Και γενικότερα πια θα προτείνατε ως εναλλακτική λύση?

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου, προσπαθούσα και εγώ να κάνω κάτι παρόμοιο αλλά δεν τα κατάφερα. Άσχετα με το πρόβλημά σου το PfSencse σου είχε δουλέψει πλήρως?

Δημοσ.

Φίλε goldenlion, με τα πολλά κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ακριβώς όπως το ήθελα. Παρολ' αυτά μπορεί που κ που να παρουσιάζουν κάποιες ιδιαιτερότητες ορισμένα προγράμματα αλλά δεν είναι κάτι που ρυθμίζετε...

Εάν χρειαστείς κάτι που θα μπορούσα να βοηθήσω στείλε μνμ.

Δημοσ.

Κοίτα κ εγω δεν ξεκινησα καλα μαζι του αλλα οπως αποδεικνύεται είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο για περίεργες περιπτώσεις σίγουρα… προσωπικά το έχω κ σε δυνατό μηχάνημα κ μου κάνει δουλεία…

Σίγουρα είναι μια καλή εναλλακτική από το να πάρεις αντίστοιχο εξοπλισμό για τέτοια πράγματα…

Δημοσ.

Παλιοτερα ειχα δουλεψει και εγω το pfsense. Θελει πολυ δουλεια.

Διαβαζοντας εχω βρει πολυ καλα reviews & simplicity για το smoothwall express, χωρις να το εχω δοκιμασει ομως.... ακομη !

http://www.smoothwall.org/

Αν το δοκιμασει καποιος θα με ενδιαφερε ενα feedback

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...