Προς το περιεχόμενο

Bluetooth - iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι δυνατή η μεταφορά φωτογραφιών από μη iPhone κινητό σε iPad?

Mόνο αν τις στείλεις με εμαιλ στον εαυτό σου αφενός ή αν έχεις smartphone με android μπορείς να βάλεις dropbox. Εναλλακτικά απλά θα τις μεταφέρεις στον υπολογιστή και απο κει στο κινητό μέσω itunes

Δημοσ.
Μονο με υπολογιστή με iTunes.

Μάλιστα, ειναι ενα προβλημα αυτό, περίεργο που δεν έχει βρεθεί λύση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι δυνατή η μεταφορά φωτογραφιών από μη iPhone κινητό σε iPad?

Και όχι μόνο αυτό.. Είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί η apple χωρίς λόγο ..

Δημοσ.

Και όχι μόνο αυτό.. Είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί η apple χωρίς λόγο ..

Ναι ισχύει αυτό. Εγώ που δεν έχω mac, για windows 7 δεν έχει βγει το καινούριο safari το οποίο κάνει sync τις ανοιχτές καρτέλες. Ενώ για mac υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό.

(πάντως με το icloud αν δεν κάνω λάθος όλα τα άλλα συγχρονίζονται κανονικά)

Δημοσ.

Μάλιστα, ειναι ενα προβλημα αυτό, περίεργο που δεν έχει βρεθεί λύση.

Γιατι ειναι προβλημα ακριβώς;

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι ισχύει αυτό. Εγώ που δεν έχω mac, για windows 7 δεν έχει βγει το καινούριο safari το οποίο κάνει sync τις ανοιχτές καρτέλες. Ενώ για mac υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό.

(πάντως με το icloud αν δεν κάνω λάθος όλα τα άλλα συγχρονίζονται κανονικά)

Με google chrome γινεται αυτο. Εγω χρησιμοποιώ chrome και στο λαπτοπ και στο αειφον ιπαντ και τις δειχνει. Αντί γκρίνια θέλει λίγο ψάξιμο :)Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Καταρχάς είναι πρόβλημα γιατί αν είμαι σε χώρο χωρίς ίντερνετ, απλά δεν μπορώ να περάσω στο ipad (στο ipad) φωτογραφίες (τόσο απλά).

Το sync με το chrome το ξέρω απλά το chrome στο ipad είναι εντελώς δύσχρηστο, εντελώς όμως.

Δημοσ.

Καταρχάς είναι πρόβλημα γιατί αν είμαι σε χώρο χωρίς ίντερνετ, απλά δεν μπορώ να περάσω στο ipad (στο ipad) φωτογραφίες (τόσο απλά).

Το sync με το chrome το ξέρω απλά το chrome στο ipad είναι εντελώς δύσχρηστο, εντελώς όμως.

Ε εντάξει τώρα αν εισαι σε χώρο χωρίς ιντερνετ και δε μπορείς να περιμένεις μέχρι να πας σπίτι σου για να περάσεις φωτογραφίες στο ipad τι να σου πω τότε δεν ξέρω.

Δημοσ.

Γιατι ειναι προβλημα ακριβώς;

Sent from my iPhone using InsomniaΜε google chrome γινεται αυτο. Εγω χρησιμοποιώ chrome και στο λαπτοπ και στο αειφον ιπαντ και τις δειχνει. Αντί γκρίνια θέλει λίγο ψάξιμο :)Sent from my iPhone using Insomnia

Με συγχωρείς αλλα όχι και γκρίνια...;)

Είμαι χρήστης MacBook Pro τα τελευταία 3 χρόνια χρησιμοποιώ iPad4 iPhone κτλ.. Αν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ windows θα Καταλάβεις ότι τα έχει τα ¨κομπλεξικά´´ της η apple.. ( πιο πρόσφατο Το jail break και η εγγύηση)λες και τους πήραμε το γλιφιτζουρι!!

Γιατί chrome στο iPad;; Δεν λέω οτι δεν είναι καλό αλλα όχι όσο το σαφάρι. Γιατί να μας αναγκάζει να συμβιβαζομαστε δηλαδή;

Αν θυμάμαι καλά τα μηχανάκια της τα πληρώνουμε αδρά..

Δημοσ.

Ε εντάξει τώρα αν εισαι σε χώρο χωρίς ιντερνετ και δε μπορείς να περιμένεις μέχρι να πας σπίτι σου για να περάσεις φωτογραφίες στο ipad τι να σου πω τότε δεν ξέρω.

Χα χα, σωστή είσαι, ΑΛΛΑ: εμένα το κινητό μου δεν έχει καν κάμερα, και όπου έχει χρειαστεί να μου περάσουν κάτι φίλοι κτλ εκεί δημιουργείται το πρόβλημα.

Δημοσ.

Χα χα, σωστή είσαι, ΑΛΛΑ: εμένα το κινητό μου δεν έχει καν κάμερα, και όπου έχει χρειαστεί να μου περάσουν κάτι φίλοι κτλ εκεί δημιουργείται το πρόβλημα.

Και ξαναρωτάω εγώ (δικηγόρος του διαβόλου)

1. Και δε μπορούν οι φιλοι να περιμένουν ναναι με ιντερνετ να στις περάσουν με dropbox πχ.

2. Αν κανεις jailbreak μπορεις να βάλεις tweak το οποίο σου επιτρέπει να συνδεθείς με bluetooth με αλλα κινητά και το κανεις ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...