Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά

Έχω αυτή τη μητρική : Gigabyte H77-D3H

Κι αυτή την κάρτα ήχου : M-audio Fast Track Pro

Σε Windows 7 64bit.

Οι drivers για την κάρτα είναι ενημερωμένοι.

Η κάρτα είναι usb συνδεδεμένη στη μητρική. Όλα δουλεύουν μια χαρά (αναπαραγωγή ήχου) εκτός απ τα inputs, δηλαδή αν βάλω  μικρόφωνο, ενώ η κάρτα παίρνει σήμα, αυτό δεν φτάνει ποτέ στον υπολογιστή.

Δοκίμασα όλες τις θύρες της μητρικής αλλά το πρόβλημα επιμένει. Μόλις έβαλα την κάρτα σε usb θύρα του κουτιού, δούλεψε...!

To κουτί έχει 2 θύρες usb 2 και η κάρτα δουλεύει άψογα και στις 2. Η μητρική έχει κάμποσες (δεν θυμάμαι τώρα) και σε όλες δεν δουλεύουν τα inputs.

Μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό; Παίζει να χει θέμα η μητρική με τις θύρες;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Oι drivers ηταν για 7αρια?Δοκιμασε να τουσ ξαναεγκαταστησεις εχοντας αποσυνδεσει την καρτα,γιατι την πρωτη φορα που την συνδεσες ισως τα 7 να την αναγνωρισαν σαν generic plugin and play συσκευη,και οταν εγκατεστησες τους δικους της να υπηρξε conflict.Eιναι χαζο αλλα αυτα ειναι τικαρισμενα?Κοιτα φωτο

Γενικα κοιτα και στο support της M-Audio το οποιο ειναι εξαιρετικο

http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=faqs

post-250709-0-21341200-1359631869_thumb.png

Δημοσ.

Oι drivers ηταν για 7αρια?Δοκιμασε να τουσ ξαναεγκαταστησεις εχοντας αποσυνδεσει την καρτα,γιατι την πρωτη φορα που την συνδεσες ισως τα 7 να την αναγνωρισαν σαν generic plugin and play συσκευη,και οταν εγκατεστησες τους δικους της να υπηρξε conflict.Eιναι χαζο αλλα αυτα ειναι τικαρισμενα?Κοιτα φωτο

Γενικα κοιτα και στο support της M-Audio το οποιο ειναι εξαιρετικο

http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=faqs

Εχω βαλει-βγαλει drivers αρκετες φορες, δοκιμαζοντας ολες τις θυρες της μητρικης. Δυο εκδοσεις υπαρχουν για win 7, ο 6.0.2 και ο 6.0.7. Επισης εχω τσεκαρει το site της M-audio και τα forums, δεν υπαρχει πουθενα επισημη απαντηση.

Το θεμα μου πλεον δεν ειναι οι drivers αλλα η μητρικη, μιας που την καρτα την εκανα να δουλεψει. Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζει στις θυρες της μητρικης, ενω παιζει μια χαρα στις θυρες του κουτιου.

Ο λογος που ποσταρω ειναι μπας και βρουμε καποιο προβλημα στην μητρικη. Ειναι και καινουρια, μηπως την αλλαζα ξερωγω.

Στο πανελ της καρτας τα χω τσεκαρισμενα τα inputs οπως ειναι στη 2η photo που εβαλες.

Την Onboard την έχεις απενεργοποιημένη από την MB?

Εχω κανει δοκιμες και με ενεργοποιημενη και με απενεργοποιημενη την onboard...το ιδιο συμπεριφερεται. Οταν η καρτα ειναι σε καποια απ τις θυρες της μητρικης εχω ηχο αλλα οχι inputs. Οταν ειναι σε θυρα του κουτιου ολα κομπλε. Αυτη τη στιγμη την εχω απενεργοποιημενη.

Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Aν εχεις αλλες usb συσκευες συνδεδεμενες στη μητρικη σου και λειτουργουν,τοτε γιατι να εχει προβλημα?Και οι usb του κουτιου στη μητρικη συνδεονται.Υποψιαζομαι προβλημα ασυμβατοτηταςη καποιο conflict με τους drivers.

Κατεβασε το XPMode απο τη μαμα MS και εγκατεστησε τους drivers της καρτας μεσω αυτου.

Δοκιμασε να ξαναεγκαταστησεις τους drivers για το chipset.

Δημοσ.

δοκίμασε να αποσυνδέσεις της μπροστά θύρες usb απο την μητρική και ξαναδοκίμασε στης πίσω.

και κοιτα και το bios μηπως ειναι παλιο.. κανε και ενα restore defaults sto mobo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...