_Mike_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα forum μιας και δε με πιάνει ύπνος είπα να εκφράσω μια απορία που έχω καιρό τώρα χωρίς να είμαι enthusiast η να ασχολούμαι με moding και ιστορίες. Έχω δει λοιπόν ότι σε όλες τις ATX mobos (είδα και κάποιες E-ATX & XL-ATX) ακριβώς κάτω από το δίαυλο PCIex16 έχουν κάποιον άλλο τύπου PCIeX1/X/4 κτλ.Η απορία μου είναι η εξής: εφόσον οι GPU είναι για PCIex16 και έχουν το δικό τους σύστημα ψύξης δεν αχρηστεύουν αυτόματα το PCIe bus ακριβώς από κάτω; Μπορεί να είναι αφελής ερώτηση, αλλά από το να σου δώσουν μια άχρηστη θύρα καλύτερα να μην την δώσουν καθόλου (σωστά; ).Υπάρχουν μητρικές που έχουν προνοήσει για τον χώρο ή μήπως έχω καταλάβει κάτι πολύ λάθος;
_Mike_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ποστάρω στο θέμα μου για να δημιουργήσω πλασματική κίνηση και να το δει κανένας ακόμα να απαντήσει.... Ελπίζω να μην παραβιάζω πολύ τους κανόνες του Forum
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Το αχρηστεύουν ναι.. χωροταξικά πάντα.. υπάρχουν όμως κ τρόποι να το μεταφέρεις κ εσύ με την σειρά σου λίγο πιο κάτω. γι'αυτο αν πρόκειται για μητρική που υποστηρίζει Sli έχουν απόσταση μεταξύ τους,και αποφεύγουν σχεδιαστικά σε γενικές γραμμές να βάζουν δυο "δυνατά" Pcie το ένα δίπλα στο άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα