Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, πήγε ο σήμερα ο ο αδερφός μου στον Γερμανό να πάρει ένα απλό κινητό (20ε) και γενικά δεν γνωρίζει πολλά πράγματα (ούτε τα βασικά μάλλον όπως αποδείχθηκε) και του είπανε εκεί αν ήθελε καρτοσυμβόλαιο και αυτός νόμιζε ότι του είπανε κάρτα και είπε ναι και έβγαλε τελικά καρτοσυμβόλαιο με χρέωση 28ε/μήνα!

Το θέμα είναι ότι δεν τα χρειάζεται όλα αυτά που προσφέρει το καρτοσυμβόλαιο και τσάμπα τα χρήματα. Τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν μπορεί να το διακόψει  και θα ισχύει για δύο χρόνια.. αληθεύει δεν μπορεί να κάνει τίποτα;;

Αν είναι δυνατόν δηλαδή και τι πο..τηδες είναι και αυτοί; Εντάξει ο άλλος μπορεί να μην ξέρει αλλά να σε χώνουν έτσι σε προγράμματα χωρίς να σου εξηγούν ούτε καν τις χρεώσεις κτλπ;; (μου είπε ότι δεν του είπαν τίποτα για 28/μηνα και γιαυτό μάλλον δέχτηκε)..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρε καποια συσκευη με το καρτοσυμβολαιο? Γιατι για να ειναι για 2 χρονια μαλλον ναι. Να ξερεις παντως οτι ανα πασα στιγμη μπορεις να διακοψεις το συμβολαιο σου. Συνηθως ομως οταν ειναι καινουργιο εχει μινιμουμ 2 μηνες παραμονη. Και για να διακοπει κανει 1 μηνα. Αρα 3 μηνες και τελος. Αν εχει παρει καποια συσκευη και το συμβολαιο ειναι 2 χρονια θα πρεπει αν ακυρωσει να δωσει την εκπτωση που του εκαναν πισω. Αν εκανε δλδ 100 ευρω το κινητο και το πηρε 80, θα πρεπει να δωσει 20 ευρω πισω! Αν του εκαναν προσφορα με εκπτωση στο παγιο θα πρεπει για καθε μηνα να δωσει πισω την αξια της εκπτωσης. Δλδ αν του κοβουν πχ 2 ευρω το μηνα 3μηνεςΧ2ευρω=6 ευρω πισω.

Επεξ/σία από helldiver

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...