aquadim3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αυτο ειναι του τροφοδοτικου δηλαδη ? δηλαδη το 12v ειναι πιο ? αυτο που τροφοδοτει τι ?
Millennium Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Τη κάρτα γραφικών αλλά και άλλα parts.
aquadim3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 δηλαδη πιο λιανά υπαρχει καποιος αμεσος κυνδινος για τα hardware η ειναι αμελητεα αυτη η διαφορα ? Γιατι αλλαξε τον σκληρο και δεν μου εχει κανει ακομη κατι , προς το παρον παιζει μια χαρα . Θα τον παρατηρω συνεχεια και αν δω αλλη μια επανεκινηση παω για τροφοδοτικο !!
doakes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Η ταση στα +12Volt σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικη, ειναι σχεδον 13! Αμα εχει εγγυηση πηγαινε πισω σκετο το τροφοδοτικο και ζητα αντικατασταση.
aquadim3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 εχω εγγυηση απο το eshop , αλλα να το δω πως συμπεριφερεται , γιατι καλα τα λετε αλλα εγω εχω τροφοδοτικο 3 χρονια τωρα και δεν ειχα ΟΥΤΕ το παραμικρο προβλημα , και ειναι οι εξης τιμες στο δικο μου :
darkheretic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε και καποιο αλλο hardware monitoring software οπως το OCCT πχ η οποιο εσυ θεωρεις αξιοπιστο,υπαρχει παντα η πιθανοτητα να δινουν λαθος ενδειξεις.Κοιτα σε μενα τις διαφορες τοσο σε vcore οσο και στο +12v.Δεν παιζει στα +12V να εχω ενδειξη 1,87V συμφωνα με το HWMonitor. Κατεβασε το HWiNFO,το θεωρω ως το πιο αξιοπιστο monitoring http://www.hwinfo.com/ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2013 από darkheretic
izolden Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Οι τιμές πρέπει να κλιμακώνονται στο +/- 10% περίπου των αναγραφόμενων τιμών +12v +3.3v +5v . Τώρα τα μή επώνυμα τροφοδοτικά κάνουν την δουλειά τους αλλά όπως ανάφεραν και μερικοί ποιο επάνω δεν είναι το ίδιο αξιόπιστα όπως πχ THERMALTAKE - CORSAIR - ENERMAX και άλλα επώνυμα τροφοδοτικά . Και ένα καλό τροφοδοτικό σε ένα καλό σύστημα επιβάλλεται .
aquadim3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 κατεβασα το HWinfo που προτεινε ο φιλος darkheretic πιο πανω και εχει καλυτερες τιμες σε σχεση με αλλα . (κατα 0.7V πιο κατω) Οριστε φωτο ( απο το δικο μου PC που δεν ειχε ΠΟΤΕ προβλημα!!) φτου φτου !! απο το HWiNFO ---- OCCT ---- CPUID HWMonitor Οποτε αν το HWiNFO ειναι πιο αξιοπιστο τοτε μπορει και στου φιλου μου το PC οι τιμες του 12V να ειναι μικροτερες.... ισως ..... οποτε μην καταδικαζουμε αναγκαστικα το τροφοδοτικο .......
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Oταν θα βάλεις καλό τροφοδοτικό και τον δίσκο που έβγαλες θα καταλάβεις ότι τελικά μάλλον ήταν αλληλεπίδραση.. δηλαδή το Pc δεν θα έκανε ρεσταρτ κάθε φορά που ο δίσκος πήγαινε να μπει σε slep mode. Αν ήταν μόνο δίσκος θα είχες και μπλε οθόνες. Τεσπα πάντα υπάρχουν λύσεις μερικές φορές και τρόποι .. το θέμα είναι να ξεπερνάς το εμπόδιο.
aquadim3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τελος καλο ΟΛΑ καλα !! Λοιπον το προβλημα ηταν τελικα ο σκληρος δισκος , ουτε τροφοδοτικο ουτε τιποτα !!! Και με τον αλλο δισκο που ειπα εβαλα ειχα επανεκινησεις γιατι ηταν και 2.5" αρης και ειχε και χιλιαδες bad sectors. Eδω και 5 μερες εχει μπει καινουργιος δισκος του κουτιου , και το PC πεταει , του εχουμε αλλαξει τα φωτα δεν εχει κανει το παραμικρο !!!! και σε ολα τα προγραμματα που μετρησα απο την στιγμη και μετα του καινουργιου δισκου ΟΛΑ μου τα βγαζει τελεια στο τροφοδοτικο, το 12V μου το βγαζει 12.205 και ολα τα αλλα σχεδον το ιδιο , τι ιδιες τιμες ειδα και στο bios μεσα . Οποτε τελικα ηταν καθαρα θεμα δισκου !!!!
Antwni Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τελος καλο ΟΛΑ καλα !! Λοιπον το προβλημα ηταν τελικα ο σκληρος δισκος , ουτε τροφοδοτικο ουτε τιποτα !!! Και με τον αλλο δισκο που ειπα εβαλα ειχα επανεκινησεις γιατι ηταν και 2.5" αρης και ειχε και χιλιαδες bad sectors. Eδω και 5 μερες εχει μπει καινουργιος δισκος του κουτιου , και το PC πεταει , του εχουμε αλλαξει τα φωτα δεν εχει κανει το παραμικρο !!!! και σε ολα τα προγραμματα που μετρησα απο την στιγμη και μετα του καινουργιου δισκου ΟΛΑ μου τα βγαζει τελεια στο τροφοδοτικο, το 12V μου το βγαζει 12.205 και ολα τα αλλα σχεδον το ιδιο , τι ιδιες τιμες ειδα και στο bios μεσα . Οποτε τελικα ηταν καθαρα θεμα δισκου !!!! Τελος καλό όλα καλά λοιπόν... Δεν ξέρω αν κάνατε καλά με την επιλογή σκληρού μόνο... http://www.skroutz.gr/s/58484/Western-Digital-Scorpio-Black-320-GB-3-Gb-s-SATA-16-MB-Cache-7200-RPM.html Ακόμα καλύτερα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28637&cat=6
aquadim3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Toν πηρα απο φιλο , στα 35 και τον ειχε σφραγισμενο , δεν τον ειχε ανοιξει καν !! Τουμπανο ειναι ο σκληρος , πολυ γρηγορος και τρομερα αθορυβος , και χαμηλες θερμοκρασιες . Γενικος αν και ειμαι WDακιας ο συγκεκριμενος μου αφησε αριστες εντυπωσεις !!!! Για τον WD Blue πήγαινα , αλλα αφου τον βρηκα σε φιλο καινουργιο , αχρησιμοποίητο τον χτύπησα !!! 1
doakes Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ακόμα καλύτερα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28637&cat=6 Ο δισκος αυτος που προτεινεις θα΄ταν κακη επιλογη για λειτουργικο γιατι ειναι Green και θα'ταν αργος. aquadim3 εγω στην θεση σου θα δινα 20 ευρω παραπανω αποτι λες οτι εδωσες και θα παιρνα εναν 500αρη WD Caviar Blue SATA 3. http://www.skroutz.gr/s/290622/Western-Digital-Caviar-Blue-500GB-SATA-WD5000AAKX.html Σε μαλλον τσιμπημενη τιμη σου δωσε ο φιλος σου τον 250αρη γιατι αν και αχρησιμοποιητος δε νομιζω να του δινε κανεις αλλος πανω απο 25 ευρω για τον συγκεκριμενο δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα