aquadim3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εχω συνθεσει ενα καινουργιο απλο συστηματακι φιλου με τα εξης χαραχτηριστικα: Kουτι μητρικη επεξεργαστης ψυχτρα επεξερ. μνημη X2 (4GB συνολο) windows 7 Home Premioum X64 αυτα ,,, και τον εχουμε συνδεσει μεσω VGA (on board) με μια μεγαλη TV. Το θεμα ειναι οτι εχουμε συχνες επανεκκινησεις , δηλαδη δουλευει 15 με 20 λεπτα και ξαφνικα κανει επανεκιννηση μονος του , σαν καποιος να πατησε το restart . Δεν βγαζει μπλε οθονη η κατι αλλο !!! μετα παλι τα ιδια , δουλευει κανα 20λεπτο και παλι ..... και ου το καθ'ξης το μονο που υποψιαζομαι ειναι οτι βαλαμε εναν λιγο αρχαιο δισκο matrox 80GB IDE συνδεση για να μην αγορασουμε γιατι τον ειχε αρκετα χρονια σε ενα αρχαιο συστημα P3. Παιζει να ειναι απο αυτον το προβλημα , γιατι ειναι πολλα χρονια και ειναι και συνδεση IDE και εχει και καμια 10αρια bad sectors . (αλλιως να τον σουταρουμε να παρουμε εναν καινουργιο sata)
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Για τρέξε το hw monitor και πόσταρε φωτό γιατί υψηλές θερμοκρασίες υποπτεύομαι.Πιο τροφοδοτικό βάλατε?λπίζω όχι από το σύστημα με τον pentium 3 1
aquadim3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 θα τον δω αυριο γιατι ειναι σπιτι του φιλου , το κουτι εχει αερα μεσα , εχω βαλει και ανεμιστηρες στο πλαινο παραθυρο και πισω να βγαζει τον αερα εξω καινουργιους , πηστευω εχω καλο αερισμο μεσα , καινουργια ειναι ολα τα hardware. τροφοδοτικο του κουτιου , 450w της lamtech . Ειναι πακετο με το κουτι , το γραφει στο Link. Μονο ο σκληρος ο matrox ειναι απο το αρχαιο συστημα !!
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 τροφοδοτικο του κουτιου , 450w της lamtech . Ειναι πακετο με το κουτι , το γραφει στο Link. και αυτός είναι ο ένοχος..
aquadim3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 και αυτός είναι ο ένοχος.. χχμμ μα τοσο πολυ να παιζει ρολο ... καινουργιο ειναι !! δηλαδη ο σκληρος που ειναι προπολεμικος λιγο δεν υπαρχει περιπτωση να την ακουει απο κει? (ο Pentioum 3 με τον σκληρο στο περιπου αγοραστηκε καπου το 1992 με 93 !!! )
area51 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπήρχε 80αρης δίσκος το 92-93 ούτε pentium 3. 500MB ήταν οι δίσκοι τότε. Μιλάς για μια δεκαετία μετά. Το τροφοδοτικό σου είναι πάρα πολύ ύποπτο. Καινούριο παλιό δεν λεει κάτι. Ίσως μιλάμε για το χειρότερο που πουλιέται.
aquadim3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπήρχε 80αρης δίσκος το 92-93 ούτε pentium 3. 500MB ήταν οι δίσκοι τότε. Μιλάς για μια δεκαετία μετά. Το τροφοδοτικό σου είναι πάρα πολύ ύποπτο. Καινούριο παλιό δεν λεει κάτι. Ίσως μιλάμε για το χειρότερο που πουλιέται. ωπα sory λαθος αφαίρεση , καπου στα 10 χρονια το εχει , οποτε καπου 2003 , καπου κει πανω κατω. (πως μου ρθε 93 ενας θεος ξερει !!) λες εεε το τροφοδοτικο , παντως θα αλλαξω και τον σκληρο καπια στιγμη , θα βαλουμε εναν που εχω WD sata απο εξωτερικο , ειναι σε τελεια κατασταση και βλεπουμε , παντως τον δισκο τον φοβαμαι λιγο πιο πολυ , δεν υπαρχει περιπτωση δηλαδη να υπερθεμενεται ο δισκος και να επανεκηννει ? Εχει και bad sectors , λογικο ειναι ! να ειναι μνημες δεν το νωμιζω γιατι εχω φτιαξει και αλλα δυο pc με την ιδια μητρικη και μνημες και ειναι τουμπανο , φυσικα εχουν αλλο τροφοδοτικο πιο ποιοτικο.
Antwni Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ακολούθα τον οδηγό του gio... http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ Περιμένω να ακούσω αυτήν την απάντηση μετα που δεις το link... Ναι μα εμένα δεν βγάζει μπλε οθόνες... Υ.Γ.Και εγώ τροφοδοτικό λέω...
aquadim3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ωραια θα αρχισω με τον σκληρο , αλλωστε λεμε καπια στιγμη να παρουμε εναν ssd να του βαλουμε. Αν δω και ΑΝ με τον σκληρο κανει τα ιδια , τοτε να παω σε τροφοδοτικο , κατι αλλο δεν το βλεπω να παιζει γιατι δεν εμεινε και τιποτα , ολα τα αλλα ειναι μια χαρα , δεν νομίζω οτι μπορει να φταει ουτε η μητρικη , ουτε ο επεξεργαστης ουτε οι μνημες , κατι αλλο δεν υπαρχει !! Πηστευω οτι αυτο και αυτο ειναι καπως καλυτερα απο το υπαρχων , γιατι δεν θελουμε κατι πολυ ακριβο.
sobi1984 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 βαλε αλλον ενα υποπτο την ψυκτρα η οποια ουτε για p4 που λεει ο λογος δεν κανει... αλλα απο οτι βλεπω οτι επιλογες εχετε κανει περνατε αλλο σοκετ σιγουρα.. αλλα θα το πω γιατι δεν κρατιεμαι κιολας με τις επιλογες που κανετε με γνωμονα τα λεφτα μακαρι να βγω ψευτης αλλα το μηχανημα δεν προκειται να δουλεψει συντομα και για πολυ σωστα...
aquadim3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Εχω δυο ΙΔΙΑ pc και δουλευουν τελεια και τα δυο , ιδια μητρικη - επεξεργαστη - μνημες , μονο αλλο τροφοδοτικο εχουν και αλλο κουτι , και δουλευουν τουμπανο πανω απο 2 χρονια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν μου εχουν κανει το παραμικρο !!!!!!!! Οποτε φιλε sobi1984 τελειως μα τελειως ακυρο αυτο που λες οτι δεν θα δουλεψουν σωστα , κατι παιζει και κανει επανεκιννησεις και γιαυτο πρεπει να το ψαξω , ειναι η δισκος η τροφοδοτικο οπως λετε . Νταξει ας αρχισω με τον δισκο που ετσι και αλλιως θα τον αλλαζα και θα δω , ααααααν κανει περνουμε ενα τροφοδοτικο να ξεμπερδευουμε !! Και γω στα δυο pc φτηνιαρικα τροφοδοτικα εχω βαλει και ειναι τουμπανο , δουλευουν αψογα πανω απο 2 χρονια !!! Δεν ειναι τοσο απολυτο το φτηνο = χειροτερο , υπαρχουν επιλογες φτηνες και καλες , ειχα παραδειγμα πριν κανα 3μηνο φιλο που τον αφησε τροφοδοτικο αξιας περιπου 80 ευρω , τιποτα μια ωραια μερα νεκρο τελειως , πηραμε ενα φτηνο και ολα μια χαρα !!
sobi1984 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Εχω δυο ΙΔΙΑ pc και δουλευουν τελεια και τα δυο , ιδια μητρικη - επεξεργαστη - μνημες , μονο αλλο τροφοδοτικο εχουν και αλλο κουτι , και δουλευουν τουμπανο πανω απο 2 χρονια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν μου εχουν κανει το παραμικρο !!!!!!!! Οποτε φιλε sobi1984 τελειως μα τελειως ακυρο αυτο που λες οτι δεν θα δουλεψουν σωστα , κατι παιζει και κανει επανεκιννησεις και γιαυτο πρεπει να το ψαξω , ειναι η δισκος η τροφοδοτικο οπως λετε . Νταξει ας αρχισω με τον δισκο που ετσι και αλλιως θα τον αλλαζα και θα δω , ααααααν κανει περνουμε ενα τροφοδοτικο να ξεμπερδευουμε !! Και γω στα δυο pc φτηνιαρικα τροφοδοτικα εχω βαλει και ειναι τουμπανο , δουλευουν αψογα πανω απο 2 χρονια !!! Δεν ειναι τοσο απολυτο το φτηνο = χειροτερο , υπαρχουν επιλογες φτηνες και καλες , ειχα παραδειγμα πριν κανα 3μηνο φιλο που τον αφησε τροφοδοτικο αξιας περιπου 80 ευρω , τιποτα μια ωραια μερα νεκρο τελειως , πηραμε ενα φτηνο και ολα μια χαρα !! απλα ποσταρε μου ενα screen shot hwmonitor να δω θερμοκρασια του ε8400.... bsod δεν οφειλονται σε σκληρους ..ειναι θεμα hardware (mobo cpu ram ) μαζι με τροφοδοτικο
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Φυσικά κ δουλεύουν τα φτηνά τροφοδοτικά απλά σε μια διακοπή η απότομη αυξομείωση ρεύματος η δίκη τους αστοχία είναι πολύ πιθανόν να πάρουν και κάτι μαζί τους οπότε εμείς αυτό πάμε να διαφυλάξουμε. Βάλε πρόχειρα ένα άλλο τροφοδοτικό μην το εγκαταστήσεις κανονικά στο κουτί να το δοκιμάσεις και μετά αγοράζεις φυσικά ότι νιώθεις εσύ ότι είναι μέσα στις δυνατότητες σου,και σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.. αλλά άσε μας και εμάς αφού εμμέσως μας ρώτησες να πούμε την άποψη μας γύρω από αυτό που όπως βλέπεις συμπίπτει.. 3
aquadim3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αλλαξα τον σκληρο , μεχρι στιγμης δουλευει καμια ωρα δεν εχει κανει κατι. ωριστε και φωτο απο το monitor , για δειτε αν υπαρχει κανα περιεργο ...... ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα