Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H διαφορα στις επιδόσεις όντως ειναι πολυ μικρη, αλλα αν δεν χρειαζεται τοση μνημη δεν εχει νοημα να χασει το dual-channel. Εξαρταται απο το ειδος της εργασιας το αν και κατα πόσο συμφερουν 10GB single-channel εναντι 8GB dual-channel.

Δημοσ.

προς ώρα θα μείνω με 2χ2 Gb να κάνω δουλεία μου, και αν δω οτι χρειάζεται επιπλέον προσθέτω και το άλλο 2αρι.

Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.

Πάστα επεξεργαστή ποια παίρνετε ? είχα arctic silver 5 να πάρω πάλι την ίδια ή υπάρχει καλύτερη?

Δημοσ.

προς ώρα θα μείνω με 2χ2 Gb να κάνω δουλεία μου, και αν δω οτι χρειάζεται επιπλέον προσθέτω και το άλλο 2αρι.

lol. Βάλε το δύο 2αρια για μια βδομάδα. Την επόμενη βάλε και το άλλο. Αν δεις διαφορά, έλα να σου χαρίσω 24gb που έχω στο συρτάρι. :)

Πάστα επεξεργαστή ποιαν παίρνετε ? εχω arctic silver 5 να παραμείνω με αυτή? Μια χαρά είναι.

• Like 1
Δημοσ.

lol. Βάλε το δύο 2αρια για μια βδομάδα. Την επόμενη βάλε και το άλλο. Αν δεις διαφορά, έλα να σου χαρίσω 24gb που έχω στο συρτάρι. :)

Πάστα επεξεργαστή ποιαν παίρνετε ? εχω arctic silver 5 να παραμείνω με αυτή? Μια χαρά είναι.

Πιθανόν να έχεις δίκιο, θα τα δοκιμάσω και με 2χ2 και με 2χ3 να δω πως θα πάει.

επείδη μου έχει σχεδόν τελειώσει να πάρει αυτή την πάστα ή υπάρχει κάποια με καλύτερη συμπεριφορά?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...