Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Κατεβάζω ταινίες με το vuse, βρίσκω και τους υπότιτλους σε .srt και τους βάζω στο ίδιο αρχείο. Τους γράφω σε σκληρό, τον συνδέω στον turbo-x hd 2000 αλλά οι υπότιτλοι είναι χαμηλά στην οθόνη της τηλεόρασης (η δεύτερη σειρά σχεδόν δεν φαίνεται).

Στο pc ανοίγω το αρχείο με KMP και οι υπότιτλοι είναι στην σωστή θέση.

Τι φταίει?

Δημοσ.

Φταίει το ότι είναι Turbo-x.Για ψάξε στις ρυθμίσεις μήπως υπάρχει κάποια επιλογή για μετακίνηση υποτίτλων (αν και δεν νομίζω).Αν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή δυστυχώς δεν μπορεί να κάνεις τίποτα από το να το αποδεκτείς ή να πάρεις κάποιo σωστό-φτηνό media player.

Δημοσ.

Το έψαξα, αλλά οι επιλογές που έχει αφορούν στο μέγεθος της γραμματοσειράς και στο χρώμα του background. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο φθηνό και αξιόπιστο media player?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάποιος μου είπε πως με το crystal audio prime hd έχει το εξής πρόβλημα με τους υποτίτλους. Ρυθμίζει το μέγεθος των υποτίτλων στο "μεγάλο", αλλά ακόμα και τότε οι υπότιτλοι είναι μικροί. Υπάρχει τέτοια περίπτωση, γιατί ήμουνα έτοιμος να τον αγοράσω.

Δημοσ.

Το prime hd το πήρα την Παρασκευή sta 35€ από Κοτσόβολο και το δουλεύω ήδη.

Οι υπότιτλοι στο μεγάλο τους μέγεθος είναι πολύ καλοί. Το μόνο ίσως αρνητικό σημείο είναι το λεπτό περίγραμμα, μόλις 1 px, που δυσκολεύει την ανάγνωση λευκών υπότιτλων σε λευκό φόντο. Πρέπει να αλλάξεις χρώμα, π.χ. κίτρινο για να στρώσει. Κατά τ' άλλα είναι πολύ γρήγορο player και μέχρι τώρα έχει παίξει τα περισσότερα αρχεία που του έβαλα, εκτός από αυτά με dts ήχο. Αυτά τα διορθώνω μετατρέποντας τον ήχο σε ac3 με το mkv2ac3 ή το popcorn audio converter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...