xempen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 There you go! Αν μπορείς να το κατεβάσεις δε ξέρω όμως. Επίσης, Bluetooth Share εδώ και contacts share εδώ. Θα δοκιμάσω αύριο στο δικό μου Lumia 800. Φίλος με Optimus 7 το έβαλε μέσω force update κανονικά. QR link ψάχνω για μέσα στο μαρκετ , όχι μέσο του site γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά πάντος στο 710 όταν είναι σε sleep mode το wifi δεν νομίζω να λειτουργει . κάποιος με λουμια να το επιβεβαιώσει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 QR link ψάχνω για μέσα στο μαρκετ , όχι μέσο του site γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά πάντος στο 710 όταν είναι σε sleep mode το wifi δεν νομίζω να λειτουργει . κάποιος με λουμια να το επιβεβαιώσει ? http://www.wpcentral.com/ringtone-maker-and-bluetooth-share-windows-phone-78-now-available Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ψαχνω ελληνικη σελιδα για windows phone και μονο...ξερει κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Σε HTC HD7 δεν πετυχαινει με τιποτα το forced update. Μαλλον θα το αφησω για σημερα και αυριο μηπως και.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris71 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να συνδεθώ καν με το update service..θα έπεσε όλος ο κόσμος πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xempen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 http://www.wpcentral.com/ringtone-maker-and-bluetooth-share-windows-phone-78-now-available κανένα απο τα 2 δεν μπορώ καν να τα κατεβάσω εσυ blackkiller τα έχεις κατεβάσει? η κάποιος άλλος που του είναι διαθέσιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μήπως αυτές οι εφαρμογές είναι μόνο για nokia κινητά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μήπως αυτές οι εφαρμογές είναι μόνο για nokia κινητά; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosam Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Έχει περάσει κανείς τα 7.8 στο Samsung Omnia W? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 κανένα απο τα 2 δεν μπορώ καν να τα κατεβάσω εσυ blackkiller τα έχεις κατεβάσει? η κάποιος άλλος που του είναι διαθέσιμα Φιλαρακι ναι το κατεβασα. Ειναι μονο για Nokia κινητα. Και δεν εμφανιζονται στο market. Για να εμφανιστουν ειτε σκαναρετε το qr code που δινω η κανετε το αλλο κολπο. Πηγαινετε στο market. μετα στο nokia collection. πατατε σε μια οποιαδηποτε εφαρμογη και στην σελιδα που περιγραφει την εφαρμογη για εγκατασταση, προχωρατε την σελιδα απλα πρως τα κατω και καπου λεει υπογραμισμενο "περισσότερα απο τον εκδότη Nokia Corporation". Πατατε εκει και τις εμφανιζει ολες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xempen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 εγώ που έχω λουμια 710 δεν με αφήνει να τα κάνω εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Έχεις κάνει αναβάθμιση σε 7.8, γιατί εγώ με 710 σε 7.8 εγκατέστησα μια χαρά το bluetooth share από qr code μερικές σελίδες πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xempen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xempen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ναι 7.8 γράφει στο κινητο .136 version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xempen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 κάποιος που να έχει κάνει αναβάθμιση με λουμια 710 άσπρο unbranded? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα