atropa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ναι την ωρα που η μπαρα ξεκινάει να ψάχνει μέτρα μεχρι το 4 και κλείσε το νετ. μετα απο μερικες προσπαθειες θα το βρει ανοιξε το νετ και κανε το update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σε εμένα ήρθε. HTC Trophy Ερωτηση: αφηνει ανοιχτο to wifi οταν ειναι κλειστη η οθονη ή εξακολουθει και το κλεινει τρωγοντας ετσι απο τα mb του παγιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argig91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ε γμτ μονο εγω δεν μπορώ να το κάνω μου φαινεται..Δηλαδη θα αποσυνδεθώ κατα τη διαρκεια της εμφανισης της μπαρας?? ναi βγες απο το internet οταν εμφανιστει η μπαρα, θελει λιγο υπομονη και δυστυχως θελει την ιδια διαδικασια για καθε update... 3 η 4 ειναι νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iladami Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μπα δε μπορω να το πετυχω..θα περιμένω να μου βγάλει ειδοποίηση το κινητο..μη γινει και καμια στραβη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εμενα παντως λεει πως δεν βρεθηκε Εχω lumia 610 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 μολις τα τελείωσα τα updates. ολα κομπλέ.. ουτε lag ουτε stattering ουτε τίποτα. επιτέλους οργάνωσα το home screen! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xempen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 βρήκατε το ringtone maker + Bluetooth share ? γιατί εμένα δεν τα βρίσκει κάν στο μαρκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 lumia 800 τιποτα ακομα, με force update καταφερα να βαλω το πρωτο update με την δευτερη φορα. βαριεμαι να βαλω τα επομενα, θα περιμενω μεχρι αυριο να ερθει μονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ερωτηση: αφηνει ανοιχτο to wifi οταν ειναι κλειστη η οθονη ή εξακολουθει και το κλεινει τρωγοντας ετσι απο τα mb του παγιου? Εφόσον μπορω να μιλώ στο Skype και να λαβαμνω μυνήματα από το Facebook,hotmail,οταν είναι κλειστή η οθόνη,να υποθέσω,ότι δε το κλείνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marioland Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Παιδια με force update to LG optimus 7 το πηρε κανονικα το update! Εμάς πάλι όχι. Δεν έγινε τίποτα με το Force Update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 βρήκατε το ringtone maker + Bluetooth share ? γιατί εμένα δεν τα βρίσκει κάν στο μαρκετ Διαθέσιμο το Bluetooth Share για Νokia Lumia κινητά http://www.insomnia.gr/topic/473990-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF-bluetooth-share-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BDokia-lumia-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εφόσον μπορω να μιλώ στο Skype και να λαβαμνω μυνήματα από το Facebook,hotmail,οταν είναι κλειστή η οθόνη,να υποθέσω,ότι δε το κλείνει! Τα data τα εχεις κλειστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xempen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 nai alla leei oti den einai aveliable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εγώ προσπάθησα με το κολπάκι να το κάνω στο 710 , βρήκε update , το έστησε , αλλά ήταν η παλιά έκδοση 7.5 όχι 7.8. Πιθανόν πρέπει να περιμένω . Μήπως το έκανε κανένας σε 710. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια αφου επισημα τουλαχιστον το Lg optimus 7 δεν θα το παρει. θα προσπαθησω τωρα φυσικα, ας ελπισουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα