blackkiller Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Διαθέσιμο το Ringtone Maker για NOKIA LUMIA κινητά. http://www.insomnia.gr/topic/475265-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF-ringtone-maker-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-nokia-lumia-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartacus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 το bluetooth θα ειναι ανοιχτο για ολες τις συσκευες ή μονο για τις nokia?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melita22 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ γύρω.. Έχω το htc trophy και προσπαθώ με το force update.. Όμως όταν κλείνω το ίντερνετ μου βγάζει μήνυμα πως δεν μπορεί να γίνει αναζήτηση γιατί δεν έχω κάποια σύνδεση στο ιντερνετ.. τί κάνω σε αυτήν την περίπτωση? pleaseee... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ξαναδοκιμαζεις ή απλά περιμενεις να σου έρθει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melita22 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ξαναδοκιμάζω.. Το έχω κάνει άπειρες φορες.. Και όλο αυτό μου βγάζει.. Επίσης αν δεν προλάβω να απενεργοποιήσω το ίντερνετ μου βγάζει το εξής μήνυμα: "το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο. Τρέχουσα έκδοση λογισμικού 7.10 (8107) " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Με ποιο τρόπο κλείνεις το internet, είναι σε airplane mode το κινητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melita22 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πηγαίνω από τον πίνακα ελέγχου στις συνδέσεις δικτύου και το απενεργοποιώ. Ναι το έχω σε airplane mode. Kάνω κάτι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδια, μεσα στον Μηνα θα το εχετε παρει ολοι το update επίσημα... Γιατι τοση βιασύνη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πηγαίνω από τον πίνακα ελέγχου στις συνδέσεις δικτύου και το απενεργοποιώ. Ναι το έχω σε airplane mode. Kάνω κάτι λάθος? Δοκίμασε με καλωδιο Ethernet βγαζοντας το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melita22 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Σίγουρα?? απλά ακούω που όλοι το έχουν αναβαθμίσει και ζηλέυω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Για τι πράγμα ζηλεύεις ακριβώς; Δεν έχει δα και τις συνταρακτικές αλλαγές!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Βασικα, ασχετα αν ειναι συναρπαστικό η οχι, η μαγκιά που αλλάζεις μέγεθος τα tiles einai πολύ χρήσιμο...Εγω απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο περασα κατευθειαν τα 7,8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Βασικα, ασχετα αν ειναι συναρπαστικό η οχι, η μαγκιά που αλλάζεις μέγεθος τα tiles einai πολύ χρήσιμο...Εγω απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο περασα κατευθειαν τα 7,8 Συμφωνω οτι ειναι πολυ χρησιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Και όποιος βιάζετε πολύ, μπορεί να πάει στην αντιπροσωπία της κάθε εταιρίας, πχ , πας σε ένα κατάστημα NOKIA αν είναι εντός εγγύησης το κινητό, και σου κάνουν update στην τελευταία έκδοση δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melita22 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά σόρρυ κιόλας.. αλλά η ενημέρωση ακόμη δεν μου ήρθε.. Γιατί?? Δεν είναι συμβατή η συσκευή?? Και να ρωτήσω κάτι ακόμη.. Αν ξεκλειδώσω την συσκευή θα έχω προβλήματα?? Να το κάνω ή όχι..?? Ευχαριστώ πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα