dimitris2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των πρώτων Windows Phone 8 smartphones, ήρθε και η σειρά των παλαιότερων συσκευών να αναβαθμιστούν στην έκδοση 7.8, εφόσον βέβαια το υποστηρίζουν.Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει σε όλες τις συσκευές ανεξάρτητα από τη χώρα που βρίσκονται και πραγματοποιείται σταδιακά. Ενσωματώνει αρκετές νέες δυνατότητες όπως η νέα οθόνη αφετηρίας με υποστήριξη τροποποίησης του μεγέθους των tiles (σε τρία διαθέσιμα μεγέθη). Τα υποστηριζόμενα χρώματα τους έχουν αυξηθεί σε είκοσι, ενώ η οθόνη κλειδώματος παρέχει τη δυνατότητα ενημέρωσης φωτογραφίας της αντλώντας περιεχόμενο από τη φωτογραφία της ημέρας του Bing. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με κωδικό, έτσι ώστε να αποφευχθεί το πάτημα κουμπιών όταν αυτή βρίσκεται στην τσέπη ή μέσα σε τσάντα. Οι συσκευές Lumia που αναβαθμίζονται σε WP 7.8 περιλαμβάνουν επιπλέον δυνατότητες όπως η δημιουργία ringtones από μουσικά κομμάτια, η αποστολή αρχείων μέσω Bluetooth, η μεταφορά και ο διαμοιρασμός επαφών καθώς επίσης και ειδικές εκδόσεις των λειτουργιών SmartShoot και Cinemagraph για τη φωτογραφική μηχανή. Η διαδικασία αναβάθμισης παραμένει η ίδια με τις προηγούμενες εκδόσεις, με το χρήση να πρέπει να συνδέσει τη συσκευή του με τον Η/Υ και να τρέξει το λογισμικό του Zune. Site: http://allaboutwindowsphone.com/news/item/16224_Windows_Phone_78_update_starts.php[/url]']allaboutwindowsphone.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemenos2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ήρθε σε κανέναν από εδώ? Θα την πάρει τελικά το LG Optimus 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iladami Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα που δοκίμασα τίποτα..Απο αύριο μπορεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Καποιοι περιμενουν την 7.8,ενώ κάποιοι άλλοι,περιμενουν την 8 και την rt! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σε εμένα ήρθε. HTC Trophy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iladami Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εντυπώσεις privateer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argig91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Παιδια με force update to LG optimus 7 το πηρε κανονικα το update! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iladami Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Πως το έκανες το forced update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argig91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Πως το έκανες το forced update? 1. Put phone in airplane mode 2. Connect phone to PC and wait till Zune starts and device is connected. 3. Go to settings -> update 3.5 Tricky part: After about 2-3 seconds (you gotta get a feeling for the timeframe) , disconnect you internetconnection during the update search process. 4. Update should be found, if not, try again 5. If update found, reconnect Internet 6. Start update process Αυτον τον οδηγο ακολουθησα και μετα απο 3 προσπαθειες τα καταφερα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanakos8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εγω παντως που εχω περασει τα 7.8, κοντα στο μισο μηνα απο Navifirm, τα βλεπω πανω κατω ιδια (με την διαφορα μονο στην εμφανιση που αναφερεται και στο αρθρο) με τα 7.5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xempen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εγώ που το έχω περάσει σε λουμια 710 με "πλάγιο τρόπο" δεν παρατήρησα καμία διαφορά εκτός τα διαφορετικά μεγέθη από τα tiles. αυτή η έκδοση έχει τίποτα διαφορετικό απο αυτή που υπήρχε στους nokia servers ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Διαθέσιμο το Bluetooth Share για Νokia Lumia κινητά http://www.insomnia.gr/topic/473990-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF-bluetooth-share-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BDokia-lumia-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 yeap... όντως με το κολπάκι αναβαθμίζω και εγώ το lg optimus 7 μου πήρε 4 φορές για να πιάσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xempen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 αν παρατήρησε κανείς καμία διαφορα απο την version του navifrm , ας αφήσει ένα μύνημα εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iladami Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ε γμτ μονο εγω δεν μπορώ να το κάνω μου φαινεται..Δηλαδη θα αποσυνδεθώ κατα τη διαρκεια της εμφανισης της μπαρας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα